reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witam wieczorową porą :)

właśnie siostra przysłała mi link do domu który niedługo się zwolni, ale trochę za wcześnie no i nie wynajmiemy go ale zachorowałam
165 Cappaghmore, Clondalkin, Dublin 22, West Co. Dublin - House to let

na śmierć zapomniałam wcześniej złozyć życzenia dzisiajszym solenizantkom
Asiunia, Nika wszystkiego najlepszego rośnijcie zdrowo na pociechę waszych mamusiek :) buźka dla Was :)

Mój synuś zasnął dzisiaj o 20:15, słońce moje kofane :) sam oczywiście, normalnie go nie poznaję :)

reklama
Witam serdecznie:-). Moja córka także urodziła się w kwietniu tego roku. Znalazłam to forum dopiero teraz, ale lepiej późno niż jeszcze później...;-) Można się trochę poudzielać?

aquarinka witaj :) i udzielaj sie :)

Nela ucałuj małą od ciotki, bedzie dobrze, bidulinka mała :( rano się na pewno lepiej poczuje, jestem pewna :)

aquarianka, witamy w gronie bb ciotek.

nela, rany, trzymajcie się dzielnie. bidulka malutka.

baby, wynajmujecie mieszkanko w DUblinie? Mieszkanko super, ogródeczek też niczego sobie :)

Ostatnia edycja:
Jak widzę funkcjonuje to już tutaj dosyć długo. Od samego początku naszej podróży jaką była ciążą a teraz jest macierzyństwo :-) Może trochę o sobie...zacznę tak egoistycznie. Nasza córka urodziła się 27.04 o 9.54 sn, 4210 g i 60cm. Poród ok, choć długi. Zapoznam się o czym tutaj piszecie i będę też pisać :tak:

Dragonfly i Baby dzieki ucaluje ja od was.Normalnie jakbym wiedziala ze bedzie tak cierpiec to nie wiem...nie dalabym jej zaszczepic kuzwa mac...dzis w 3jke z moja mama czuwamy przy malej bo sie tak boimy .No i nie zostawisz takiego malenstwa trzesacego sie ,tylko raczki teraz ,cala noc.zeby jutro bylo lepiej........

Aquarinka witaj,z ktorej czesci Polski"nadajesz"? Napisz cos wiecej o sobie ,jeszcze raz fajnie przywitac tu kolejna osobe.

reklama
Nela z dolnej ;-) Także przytulam Twoją córeczkę. Na dzisiaj kończę. Czeka mnie kilka pobudek w nocy. Miłej nocy i cudownych snów dla dzieciaczków i mamusiek :tak:

Do góry