reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, ja dzisiaj zaliczyłam Mc-a, później goferek z bitą śmietaną i truskawkami, mmmmm pychotka!!!

I wiecie co?! Ja chcę do wtorku urodzić bo w środę nie chcę a później baran przechodzi w byka, a ja nie chcę żeby Groszek był spod byka :no:. No tyle mu tłumaczę i szantażuję (wstrętna matka), że jak nie wyjdzie teraz to nie dostanie prezentu na zająca, a on nic uparciuch jeden, noooo!!!! :angry:

Ok, spadam - kolorowych snów brzuszki i już szczęśliwe mamuśki :***

reklama
Hej dziewuszki .

nadal 2 w 1 .Nic i cisza .Czekam na skurcze lub na cokolwiek symbolizującego poród.

Życze dobrej nocki i Trzymam kciuki za Wszystkie Kwietnióweczki .

Mam nadzieje tylko że nie zostanę majówką :baffled:

Buziaki

Ja też nadal dwupak.
Zaczęła sie cowieczorna powtórka z rozrywki, czyli rwanie, kłucie i skurcze, co to mija po godzinie lub dwóch. Jak mam iść się wyprysznicować to startuje i mąż zaprzęgnięty do mycia i wycierania:szok: - dacie wiarę, że normalnie schylić się nie mogę, ani wejśc do brodzika???:baffled: o namydleniu nóg i wytarciu ich nie wspomnę. Masakra.
Rano nie ma problemu, wieczorem jest.
Wszyscy juz czekają w napięciu. Od jutra biegam po schodach.

Morgaine - wyciąg z dzisiejszego jadłospisu: ciasto z brzoskwiniami, kotlety mielone, placki ziemniaczane, gorzka czekolada, pomarańcze :rofl2: Szaleję póki mogę:tak:

Zmykam do łóżka.
Dobrych snów wszystkim życzę.

Może jutrzejszy dzień przyniesie kolejne dzieciątka?

ducha moja przyjaciolka powiedziala mi ostatnio to samo...niech sie urodzi przed Bykiem bo Baran (to ja ;) ) z Bykiem sie nie dogadaja :-D
ale oba znaki uparte wiec wiesz... wyjdzie kiedy bedzie chcial :-D
rozpakowanej nocki zycze wszystkim 2w1 a rozpakowanym przespanej i spokojnej :-)

Ja też jeszcze w dwupaku. Ciągle czekam, głupie sny mi się śnią ze stresu a tu nic. Też tłumacze Stasiowi na wszelkie sposoby żeby już wychodził ale jeszcze widać nie pora :/ Ech....nie chcę na święta leżeć w szpitalu....

witamy sie
postanowilam odkladac malenka do lozeczka i nawet mi to prawie wyszlo tylko miedzy 2 a 4 spala z nami bo zasnelam :-(
my juz po kupie, coraz sprawniej mi to idzie, nawet meza nie obudzilam tzn obylo sie bez placzu.
morgaine- moja starsza corka do jakis 2-3 lat tylko w wannie robila kupe
ale kupowy temat
to zmieniam od kiedy wit d3 sie podaje??
nierozpakowanym zycze rozpakowania

reklama
witam :-)
ja tez w dwupaku...moja kolezanka wlasnie zadzwonila ze jedzie do szpitala bo wody jej odeszly i pyta czy mi zajac lozko obok...a u mnie nic..ale mi sie smutno zrobilo

Do góry