reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, ja dzisiaj zaliczyłam Mc-a, później goferek z bitą śmietaną i truskawkami, mmmmm pychotka!!!

I wiecie co?! Ja chcę do wtorku urodzić bo w środę nie chcę a później baran przechodzi w byka, a ja nie chcę żeby Groszek był spod byka :no:. No tyle mu tłumaczę i szantażuję (wstrętna matka), że jak nie wyjdzie teraz to nie dostanie prezentu na zająca, a on nic uparciuch jeden, noooo!!!! :angry:

Ok, spadam - kolorowych snów brzuszki i już szczęśliwe mamuśki :***

reklama
Hej dziewuszki .

nadal 2 w 1 .Nic i cisza .Czekam na skurcze lub na cokolwiek symbolizującego poród.

Życze dobrej nocki i Trzymam kciuki za Wszystkie Kwietnióweczki .

Mam nadzieje tylko że nie zostanę majówką :baffled:

Buziaki

Ja też nadal dwupak.
Zaczęła sie cowieczorna powtórka z rozrywki, czyli rwanie, kłucie i skurcze, co to mija po godzinie lub dwóch. Jak mam iść się wyprysznicować to startuje i mąż zaprzęgnięty do mycia i wycierania:szok: - dacie wiarę, że normalnie schylić się nie mogę, ani wejśc do brodzika???:baffled: o namydleniu nóg i wytarciu ich nie wspomnę. Masakra.
Rano nie ma problemu, wieczorem jest.
Wszyscy juz czekają w napięciu. Od jutra biegam po schodach.

Morgaine - wyciąg z dzisiejszego jadłospisu: ciasto z brzoskwiniami, kotlety mielone, placki ziemniaczane, gorzka czekolada, pomarańcze :rofl2: Szaleję póki mogę:tak:

Zmykam do łóżka.
Dobrych snów wszystkim życzę.

Może jutrzejszy dzień przyniesie kolejne dzieciątka?

ducha moja przyjaciolka powiedziala mi ostatnio to samo...niech sie urodzi przed Bykiem bo Baran (to ja ;) ) z Bykiem sie nie dogadaja :-D
ale oba znaki uparte wiec wiesz... wyjdzie kiedy bedzie chcial :-D
rozpakowanej nocki zycze wszystkim 2w1 a rozpakowanym przespanej i spokojnej :-)

Ja też jeszcze w dwupaku. Ciągle czekam, głupie sny mi się śnią ze stresu a tu nic. Też tłumacze Stasiowi na wszelkie sposoby żeby już wychodził ale jeszcze widać nie pora :/ Ech....nie chcę na święta leżeć w szpitalu....

witamy sie
postanowilam odkladac malenka do lozeczka i nawet mi to prawie wyszlo tylko miedzy 2 a 4 spala z nami bo zasnelam :-(
my juz po kupie, coraz sprawniej mi to idzie, nawet meza nie obudzilam tzn obylo sie bez placzu.
morgaine- moja starsza corka do jakis 2-3 lat tylko w wannie robila kupe
ale kupowy temat
to zmieniam od kiedy wit d3 sie podaje??
nierozpakowanym zycze rozpakowania

reklama
witam :-)
ja tez w dwupaku...moja kolezanka wlasnie zadzwonila ze jedzie do szpitala bo wody jej odeszly i pyta czy mi zajac lozko obok...a u mnie nic..ale mi sie smutno zrobilo

Do góry