dziękuje dziewczyny za pomoc, babka dzwoniła i oskarżyła mnie na dodatek że jeszcze od nikogo nie otrzymała neagtywa, że jestem pierwsza pewnie dlatego że ten model wózka wcale mi sie nie podoba a nie ze wzgledu na wady, i zebym odesłała jej wózek ale za przesyłki mi nie odda i potraci jeszcze prowizje z allegro nosz tak mnie wkurzyła że az mi się łapy trzęsą z nerwów i teraz nie wiem czy lepiej poczekać az odesle pieniadze pomniejszone o prowizje i wysyłki i dopiero zacząc spor na allegro, czy od razu zacząc od sporu - tylko wtedy boję się że zanim całość kasy odzyskam to duzo czasu minie a chciałabym kupić wózek zanim małe się urodzi ehh, sorry za moją problemowość ale naprawde potrzebuje Waszych rad
a no i przed chwila przyniosl mi kurier poduszkę do karmienia i co w innym kolorze niz zamawialam ja to chyba jakas pechowa jestem czy co..
a i z ciekawości też sobie obwód zmierzyłam anisad posuń się ja tez mam 121 mam nadzieje ze podium wytrzyma i nie fikniemy
a no i przed chwila przyniosl mi kurier poduszkę do karmienia i co w innym kolorze niz zamawialam ja to chyba jakas pechowa jestem czy co..
a i z ciekawości też sobie obwód zmierzyłam anisad posuń się ja tez mam 121 mam nadzieje ze podium wytrzyma i nie fikniemy