Dzień dobry :-)
Późno wstałam i widzę, że niezłe zaległości mi się narobiły
Ale mąż mi od rana niespodziankę zrobił, bo jak wstałam, zadzwoniłam do niego, rozmawialiśmy mówił, że nie wie o której wróci, a po 5 min ktoś puka do drzwi. Otwieram, patrzę, a to on
Jutro pojedzie wcześniej i dzięki temu dzisiaj będziemy mieli jeszcze jeden dzień dla siebie.
Cucumber współczuję, dziwna sytuacja z Twoją mamą, ale w końcu miałaś prawo zwrócić jej uwagę, więc nie miej wyrzutów sumienia. Niekoniecznie musisz chcieć, aby obcy ludzie oglądali i komentowali Twój brzuszek i inne Twoje zdjęcia.
nela trzymaj się i dbaj o siebie zgodnie z zaleceniami lekarza.
Wiecie, ja myślę, że dobrze, że lekarze w niektórych przypadkach straszą szybszym porodem, bo nie wszystkie kobiety leżą nawet wtedy, kiedy mają takie zalecenia. A to, że ktoś później przenosił, może świadczyć o tym, że właśnie leki i leżenie bardzo dobrze działają.
Tak się zastanawiam, odnośnie tego, co lekarz stwierdził na oko, wiecie, co oni badają bez usg na każdej wizycie na fotelu? Chodzi mi o to tzw. badanie "macane" ;-) ? Nigdy o to nie pytałam, a w sumie zaczęło mnie to zastanawiać.