hej dziewczynki,
wreszcie Was doczytałam
Co do zaparć, to ja starsznie cierpiałam w zeszłej ciąży, teraz jest odrobinkę lepiej.
Na mocz mam żurawit.
Apaszka super,ze wszystko okej
Karina co do cieknięcia czegoś, to lepiej zgłosić lekarzowi, koniecznie. Nie chcę straszyć, ale lepiej,zeby sprawdzić czy to wody płodowe się nie sączą.
Aneczka też
Pewnie wszystko okej, ale lepiej dmuchać na zimne.
Agu Han mi też zupełnie nie idzie gotowanie i przyprawianie
Zawsze wszyscy mówili,że dobra ze mnie kucharka, a teraz
Marma nie zamartwiaj się tak mocno reakcją synka, pewnie tak jak dziewczyny pisały zafascynowany jest
Bardzo dobrze,że czuwasz, ale często to bardzo normalne. Pamiętaj,że mam to mama i zawsze będzie najlepsza, a już taka mam jak Ty, która zauważa szybciutko takie rzeczy, to skarb.
Krakowianka, Dzikuska ja też często czuje takie jakby kłucie, ale wszystko jest okej, więc sie nie przejmuje. Chyba faktycznie już taka uroda nasza w ciąży.
Dzikuska jak wizyta? Co do bóli głowy, to ja mam od dwóch dni dosyć mocne, jak nie mogę wytrzymać, ani się przespać, to biorę paracetamol.
Cucumber czekamy na zdjątka
Piersi mnie też swędzą czasami jak diabli.
Karolka, Marma kciuki zaciśnięte za wizytę
Jola upławy niby normalne, ale nie dobrze jak jest zakarzenie i jaks grzybica
Wtedy koniecznie trzeba leczyć, ponoć nie leczona prowadzi do skurczów.
Antonina co do rozstepów, to mi znajoma powiedziała z apteki,ze tak właściwie to nie warto wydawać kasiorki na super specyfiki, tylko nawilżać. A faktycznie rozstępy często są zwyczajnie urodą, albo się ma do nich tendencje, albo nie. ja nie mam i po poprzedniej ciąży nie mam ani jednej sztuki
Za to od poprzedniej ciąży mam dużo więcej pomarańczowej skórki
Fuj
Aenye trzymam kciuki za Twoją pracę, na 100% będzie dobrze, a wtedy wracaj do nas
Anwoj mi się dziś bigos śnił
A u mnie: zaczynam pakowanie. Od poniedziałku staruje remont, a ja wyprowadzam się do teściów, to może potrwać nawet 3 miesiące. Masakra. Kasy mamy za mało,ale cóż, trzeba zrobić, z maleństwem nie da się tu żyć, a na ile wystarczy, na tyle wystarczy i tak będzie lepiej niż jest
Przy okazji pakowania przejrzę też rzeczy i będę wiedziała jak stoję z ciążowymi i w co się jeszcze mieszczę.:-)
Wczorajsza wizyta nie doszła do skutku idę jutro na usg sprawdzić co i jak. Nie moge się doczekać.
Buziole kochane.