Hej U mnie oki, na szczęscie nadal nie plamię W piątek byłam u endo i tak jak myslałam, zdiagnozowała mi niedoczynność tarczycy
Powiedziała że przy takich wynikach powinnam leczyć się już od kilku lat A ja piewszą ciążę przeszłam z takimi samymi wynikami jak teraz Na szczęscie dziecko jest bezpieczne bo mimo że ft4 jest na dole normy to jednak w tej normie się mieści. Całe szczęscie bo włąśnie skończyłam pierwszy, najważniejszy dla dziecka trymestr. Od soboty biorę ethyrox i mam nadzieję ze wyniki się poprawią Mówiła że ogólnie nie jest tak źle ale w ciąży tarczyca pracuje za dwoje więc nie powinnam bujać się na samym dole. Echh, mam nadzieję że teraz będzie lepiej a i może ja lepiej się będę czuć.
AguHan, to sporo malutka waży, faktycznie lepiej pilnować żeby się nie roztyła. Dobrze że jest wysoka ale w sumie teraz biega więc powinna spalać. Aleks na roczek ważył 9,5 i przez te prawie 5 miesięcy przytył zaledwie kilogram. Cieszę się z tego
Niusiaagusia, nieciekawie z Twoim sercem, oby nie było problemów :-(
Magdalen, Aleks jest wiecznie absorbujący niestety
W piątek i sobotę pobił rekord...pierwszego dnia usnął przed 23 a drugiego przed północą
Wczoraj o 20...normalnie nie wiemy co z nim robić. Jeśli takie wyskoki zaczną się powtarzać będziemy musieli zrezygnować z drzemki w ciągu dnia, może jest za mało zmęczony? Ale z drugiej strony, czasem jak nie uśnie koło południa to potrafi paść nawet o 18...bez mycia, jedzenia. Ciężko...
Marma, i jak się czujesz?
Forumeczka22, witaj :-)
Anulla1988, witaj :-)
Krakowianka, przeszły kłucia?
Karina, czemu już robisz glukozę, masz problemy z cukrem?
Dzikuska, trzymam kciuki, będzie dobrze