Cześć dziewczyny !!!
Nie można Was nie czytać dłużej niż dzień czy dwa, bo lektura już nie do nadrobienia, ale to akurat fajna sprawa
Cucumber - Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żebyście się kochali najmocniej i najpiękniej do końca życia, i razem pokonywali życia trudy jak i się cieszyli radościami
Sto lat : )
Krakowianka - mnie również czassami kuje, raz mniej, raz bardziej, i moja ginekolog powiedziała mi, że to właśnie od ścięgna i rosnącej macicy. Ostatnio kilka razy kuło mnie w pochwie, trochę się o to martwię, miała tak któraś ?
Mitaginka - mnie codziennie boli krzyż, staram się wtedy prostować, albo meżuś mnie mausuje, nieco pomaga.
Nati - zaparcia to chyba norma w ciązy, ja kilka tygodni temu miałam o wiele gorzej, teraz też nie jest tak jak było przed ciążą, ale jakoś lepiej to idzie. Możliwe, ze to dlatego, że codziennie jem dużo jabłek bo mam na nie ogromną ochote. Może spróbuj jeść co dzień jakieś 2 - 3 jabłka, może się polepszy ?
I wsyztskiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu : -)
KArina - na wszelki wypadek ja bym się skontaktowała z lekarzem swoim
Na pewno to nic poważnego
Ja to codziennie mam ochotę na kiszoną kapustę pod każdą postacią albo na ogórki
Trzymajcie za mnie dziś kciuki, mam dziś wizytę, a przed wizytą jadę odebrać wyniki. Nie wiem czy pamiętacie ale ostatnio biadoliłam o moje plytki krwi, więc mam nadzieję, że tym razem będzie trochę lepiej.
A w ogóle to od dwóch tygodni nie mam żadnych dolegliwości, nic a nic i w związku z tym mam okropnego shiza że coś jest nie tak. Poza tystającym już lekko brzuskiem nic nie zauważam więc zaczynam sama sobie wkręcać głupoty i sama sobie szkodzę
Dziś wieczorem wizyta, trzymajcie proszę kciuki !
Marma - nie denerwuj się i malucha. Wiesz możliwe że byłaś za ostra, ale tak naprawdę nic nie dzieje się bez powodu, i moze nawet coś od srodka w Tobie siedziało a jemu może niechcący się dostawało, czego sama być może nie zauważałaś. Najaważniejsze że teraz to widzisz i na pewno będziesz na to zwracała uwagę i będzie lepiej . Zobaczysz