reklama
Beata87
Fanka BB :)
jak mężu wróci to spytam się co on na to też jest taki postrzelony,to coś czuje grilla w najbliższym czasietylko kto będzie stał i dmuchał przy tych -10:-)
ynajmniej będe dodawać mu otuchy zza drzwi balkonowych
ewentualnie kiełbaska na kijek i nad kominek już tak robiliśmy
ynajmniej będe dodawać mu otuchy zza drzwi balkonowych
ewentualnie kiełbaska na kijek i nad kominek już tak robiliśmy
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, fajnie z ta kielbaska przy kominku :-) ale i reklama actimela baaardzo mi sie podoba i ten grill na mrozie tyz ;-)
ja cieplolubna i ciezko mi nawet wyjsc z dziecmi na spacer zima, ale podziwiam i idea mi sie widzi ;-)
ja cieplolubna i ciezko mi nawet wyjsc z dziecmi na spacer zima, ale podziwiam i idea mi sie widzi ;-)
*emi*25
teraz podwójna mamusia
uhhh ledwo dyszę, mąż wracając z roboty powiedziałam aby zakupił kebaba tak mnie się zachciało że nie wiem ,ost,raz jadłam przed ciążą mniam . jeszcze zaraz po tym gar budyniu zrobiłam se ze soczkiem i chyba spęknę
Właśnie wróciłam od gina.Nowina taka że mi sie HPV przypałętalo.A najlepsze to że 4 lata temu byłam szczepiona i miałam robiony test na obecność.
Nie moge nic dostac bo to wirus i leki które są na niego działają negatywnie na ciąże.
Dostałam coś miejscowego i metronidazol dopochwowo.I obserwujemy 2 tygodnie.Potem test ,i jak się zgodzę może być krio -co oczywiscie nie należy do przyjemnych zabiegów.
Mam dośc
Nie moge nic dostac bo to wirus i leki które są na niego działają negatywnie na ciąże.
Dostałam coś miejscowego i metronidazol dopochwowo.I obserwujemy 2 tygodnie.Potem test ,i jak się zgodzę może być krio -co oczywiscie nie należy do przyjemnych zabiegów.
Mam dośc
Koot
Fanka BB :)
Mitaginka ja też trzymam
Witamy
To pewnie od tego stania przy desce do prasowania...
co to jest, to HPV?
Witam Dziewczyny jestem tu nowarowniez jestem Kwietniówkatermin mam na 29kwietnia,dzis mam rowno 27tydzien ciazy;D bede miec syna;D
mitaginka ja i moj synek mocno trzymamy za Ciebie kciuki:*
Witamy
Mitaginka czekamy na dobre wieści! Daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!
Ja już poprasowałam wszystko, ułożyłam w komodzie. Teraz zarobiłam ciasto, bo mój mężuś uwielbia słodkie.
Też mi coś dzisiaj brzuszek twardnieje. Zauważyłam, że zawsze jest tak, jak za dużo robię w ciągu dnia. Chyba muszę się położyć na chwilkę.
To pewnie od tego stania przy desce do prasowania...
Właśnie wróciłam od gina.Nowina taka że mi sie HPV przypałętalo.A najlepsze to że 4 lata temu byłam szczepiona i miałam robiony test na obecność.
Mam dośc
co to jest, to HPV?
Ostatnia edycja:
reklama
lenka, współczuję. Życzę, żeby te leki, co dostałaś zadziałały.
Ja naprawdę nie rozumiem moich sąsiadów. Odkurzają 2 razy dziennie minimum. Czasem słyszę odkurzacz częściej. Jak jest wieczorne odkurzanie to trwa to strasznie długo. Kiedyś już pisałam, że czasem odkurzają ok 23 nawet. I to słychać bardzo, bo tłuką tym odkurzaczem chyba po meblach. Ciekawe, czy mi dziecka nie będą budzić. Nie zabronię im przecież odkurzać. W dodatku ich psy strasznie hałasują. Z tym niestety już się nic nie zrobi. Lubię zwierzęta i o nie czepiać się nie będę. Ale jak mi odkurzaczem zaczną budzić dziecko to zwrócę uwagę. Sama czasem przez to spać nie mogę. wrrr
Ja naprawdę nie rozumiem moich sąsiadów. Odkurzają 2 razy dziennie minimum. Czasem słyszę odkurzacz częściej. Jak jest wieczorne odkurzanie to trwa to strasznie długo. Kiedyś już pisałam, że czasem odkurzają ok 23 nawet. I to słychać bardzo, bo tłuką tym odkurzaczem chyba po meblach. Ciekawe, czy mi dziecka nie będą budzić. Nie zabronię im przecież odkurzać. W dodatku ich psy strasznie hałasują. Z tym niestety już się nic nie zrobi. Lubię zwierzęta i o nie czepiać się nie będę. Ale jak mi odkurzaczem zaczną budzić dziecko to zwrócę uwagę. Sama czasem przez to spać nie mogę. wrrr
Podziel się: