reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
kochane,trzymajcie sie cieplo i zdrowo...musze was chwilowo opuscic:-( i odebrac tort dla oskarzyska i skombinowac jakies deko...
...jak wroce to oczekuje pomyslnych wiadomosci !!!!!!!!!!
xoxox
...jak wroce to oczekuje pomyslnych wiadomosci !!!!!!!!!!
xoxox
..aenye
Mama grudniowa'06
ja rowniez trzymam kciuki. bedzie dobrze!
lilou
Fanka BB :)
Uff posprzątałam :-) jestem silnie uzależniona bo sprzątając co chwila robiłam przerwy na podczytanie bb;-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki, o 18 idziemy oglądać mieszkanie na tym osiedlu na którym mieszkamy, tylko na parterze. Mam nadzieje że to "to".
A opowiem Wam jaki nr wczoraj. Mieszkamy na strzeżonym osiedlu z kamerami. Przyszła szwagierka na kawkę, a jej mąż spacerował z synkiem (6miesięcy) jak się mały obudził, to przyniósł go na górę, zostawiając wózek na klatce Klatka ogromna, stoi dużo wózków) . Schodzi na dół, a tam wózek stoi przed klatką. No to się przyczaił jakąś chwilę , i jakiś 2 na oko 15 latków odjeżdża wózkiemNo to on za nimi. Ci zostawili wózek i zwali Kurcze a ja myślałam że bezpieczne osiedle. Zastanawia się po co nastolatkom wózek był potrzebny. Kurcze jak zostaniemy tu, to pozostanie mi wnoszenie na 3 piętro...
mitaginka również kciukasy zasniśnięte!!!
Dziewczyny trzymajcie kciuki, o 18 idziemy oglądać mieszkanie na tym osiedlu na którym mieszkamy, tylko na parterze. Mam nadzieje że to "to".
A opowiem Wam jaki nr wczoraj. Mieszkamy na strzeżonym osiedlu z kamerami. Przyszła szwagierka na kawkę, a jej mąż spacerował z synkiem (6miesięcy) jak się mały obudził, to przyniósł go na górę, zostawiając wózek na klatce Klatka ogromna, stoi dużo wózków) . Schodzi na dół, a tam wózek stoi przed klatką. No to się przyczaił jakąś chwilę , i jakiś 2 na oko 15 latków odjeżdża wózkiemNo to on za nimi. Ci zostawili wózek i zwali Kurcze a ja myślałam że bezpieczne osiedle. Zastanawia się po co nastolatkom wózek był potrzebny. Kurcze jak zostaniemy tu, to pozostanie mi wnoszenie na 3 piętro...
mitaginka również kciukasy zasniśnięte!!!
lilou- u mojej siostry w bloku ( normalne ale dosc drogie osiedle, domy 4 pietrowe wiec nie wielki blok) na parterze staly 3 wozki z czego 1 blizniaczy i przyczepiane byly do chyba kaloryfera czy jakiejs rury takim zabezpieczeniem do roweru. moze to jest pomysl??
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
Witam Dziewczyny jestem tu nowarowniez jestem Kwietniówkatermin mam na 29kwietnia,dzis mam rowno 27tydzien ciazy;D bede miec syna;D
mitaginka ja i moj synek mocno trzymamy za Ciebie kciuki:*
mitaginka ja i moj synek mocno trzymamy za Ciebie kciuki:*
Ostatnia edycja:
Mitaginka czekamy na dobre wieści! Daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała!
Ja już poprasowałam wszystko, ułożyłam w komodzie. Teraz zarobiłam ciasto, bo mój mężuś uwielbia słodkie.
Też mi coś dzisiaj brzuszek twardnieje. Zauważyłam, że zawsze jest tak, jak za dużo robię w ciągu dnia. Chyba muszę się położyć na chwilkę.
Ja już poprasowałam wszystko, ułożyłam w komodzie. Teraz zarobiłam ciasto, bo mój mężuś uwielbia słodkie.
Też mi coś dzisiaj brzuszek twardnieje. Zauważyłam, że zawsze jest tak, jak za dużo robię w ciągu dnia. Chyba muszę się położyć na chwilkę.
reklama
Mitaginka ja też zaciskam kciuki.No niestety mnie dzisiaj nie ominie wizyta kolejna u gina.Coraz bardziej mnie tam swedzi w środku(szczegóły w odpowiednim wątku ) .Nie wiem co to może.
być .Oj dobrze mieć lekarza pod ręką .
być .Oj dobrze mieć lekarza pod ręką .
Podziel się: