ja trochę się im nie dziwię, że trudno im sobie wyobrazić, że całe życie się zmieni...mi czasem jest trudno i łapię się na tym, że myślę jak "bezdzietna"...ostatnio sobei wyobrażałam, jak będzie lato i wieczorem siądziemy sobie z M. na tarasie, malutka będzie spać w pokoju, a my będziemy popijać...M. piwo, a ja piwo ze spritem a potem nagle pomyślałam: "dziewczyno, a karmienie?, zapomnij o piwie ze spritem"
reklama
ja trochę się im nie dziwię, że trudno im sobie wyobrazić, że całe życie się zmieni...mi czasem jest trudno i łapię się na tym, że myślę jak "bezdzietna"...ostatnio sobei wyobrażałam, jak będzie lato i wieczorem siądziemy sobie z M. na tarasie, malutka będzie spać w pokoju, a my będziemy popijać...M. piwo, a ja piwo ze spritem a potem nagle pomyślałam: "dziewczyno, a karmienie?, zapomnij o piwie ze spritem"
jak karmiłam Starszaka to w lecie małe piwko piłam. po karmieniu zaraz, potem spał 3-4 godziny. nie wiem czy dobrze robiłam ale ma 5 lat i po alkohol nie sięga
dzikuska_nie_miastowa
Fanka BB :)
No ja dziwić się też nie dziwię, tylko czasem śmiech mnie ogarnia A ponieważ to nasze pierwsze dziecko to jak już się urodzi pewnie sama nieraz nie będę lepsza, zwłaszcza że mi zawsze było dość daleko do dzieciowych tematów
odciądniesz sobie pokarmu na nocne karmienie i szklaneczke bedziesz mogła wypić
naprawdę, czy żart?
Mitaginka- przeczytalam piwo ze spirytusem i mnie zatkalo
to dobrze ze nie tylko moj taki "pomyslowy"
piwo ze spirytusem to codziennie, a ze spritem tylko od święta
dzikuska_nie_miastowa
a wiecie.. mnie ostatnio się chyba 3 noce pod rząd śniły "wściekłe psy" że piję
dzikuska_nie_miastowa
piwo ze spirytusem to codziennie, a ze spritem tylko od święta
no, ze spirytusem to hardkor