reklama
Inga23 witaj i rozgość się :-)
Mitaginko Ty jesteś kwietniówka i koniec a poza tym to masz szczęście bo bedziesz znała nowinki z porodówek przed swoim porodem, a my z początków to nic nie będziemy wiedziały, wszystko tylko z własnych przeżyć
Mitaginko Ty jesteś kwietniówka i koniec a poza tym to masz szczęście bo bedziesz znała nowinki z porodówek przed swoim porodem, a my z początków to nic nie będziemy wiedziały, wszystko tylko z własnych przeżyć
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
lilou, hehe, mam takie samo doswiadczenie na grudniu bylo nas kilka z trojmiasta. trzy z nas mialy plan rodzic w wejherowie (mimo, ze jedna z nas byla z gdanska w ogole ;-) ) - i spotkalysmy sie, autentycznie, na porodowce :-) widywalysmy sie juz wczesniej, ale to doswiadczenie naprawde zbliza, i takie fajne wspomnienia ;-) mowili o naszych synkach trojaczki grudniowe, hehe :-) co prawda moj Fiol sie wyrodzil, bo urodzil sie juz po polnocy, ale wszystkie meczylysmy sie 20.12 - jak mowie, ja poltorej godziny dluzej niz kolezanka ;-) i dlatego Fiol ostatecznie jest z 21/12.
lilou
Fanka BB :)
aenye a wiesz że dopiero teraz spojrzałam że mamy równolatków, bo moja Oli też 2006 :-)
*emi*25
teraz podwójna mamusia
Witajcie .
witam nową czy nowe dziewczynki nie wiem w końcu ile dojszło znowu
dziś mnie się okropnie słabo zrobiło po śniadaniu,w ogóle codziennie już mi się robi mocno .
mam pytanko co do magnezu,mnie lekarz zaproponował na nerwy no i jakby brzuch częściej twardniał,ale mogłybyście napisać jaki Wy stosujecie ? lekarz nie podał konkretnej nazwy,mąż kupił mi Neomag forte , ale zanim oczywiście będę łykać to chciałabym się upewnić trochę .
dziś mnie się okropnie słabo zrobiło po śniadaniu,w ogóle codziennie już mi się robi mocno .
mam pytanko co do magnezu,mnie lekarz zaproponował na nerwy no i jakby brzuch częściej twardniał,ale mogłybyście napisać jaki Wy stosujecie ? lekarz nie podał konkretnej nazwy,mąż kupił mi Neomag forte , ale zanim oczywiście będę łykać to chciałabym się upewnić trochę .
morgaine chodzi nam o pierwszą córkę naszej nati
no bo już się zeschizowałam!! ale Wy się tu lepiej znacie
Witajcie .
ja mam magneB6 ale podobno najlepszy jest aspargin czy coś takiego - z potasem, a potas ułatwia wchłanianie mg
reklama
lilou
Fanka BB :)
emi ja biorę asparaginian extra magnezu i potasu (zarówno moja lekarka jak i w szpitalu mi go polecali) cena za 50 tabl 6 zł;-)
Podziel się: