reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tez wspolczuje cukrzycowym kwietnioweczkom, ja jestem straaaszna, nie umiem sobie odmowic. ale mam b. niski cukier, dolne granice (po sniadaniu badanie 60 pokazalo tylko!!! a po obcizeniu ledwo 100). dlatego cukier u mnie wskazany nawet, czesto sobie to powtarzam ;-) nieraz mi sie robi slabo, np tuz po jedzeniu, jakby nagle wytwarzanie cukru wlasnie strasznie skoczylo. nie mam sily wstac, isc np. ale to rzadko na szczescie, a ze wyniki w dolnych granicach, ale w normie - to nie musze nic brac dziwnego.
jeny, marcowki juz.. ale to zlecialo!.. ale nie przymierzajac.. nati przeciez swoja core urodzila w 30tc :-) to naprawde prawie JUZ!
dobrze, ze mowicie o tym dziecku dla odwaznych, to mi chodzilo o ta trzecia czesc - wlasnie dla profesjonalistow, zaraz poczytam w necie co i jak.
a w karty nie gram specjalnie, wtedy gralismy w tysiaca, uwielbiam canaste i remika, ale to w parach i duzo placu potrzeba :-) poza tym nie gramy.
jeny, marcowki juz.. ale to zlecialo!.. ale nie przymierzajac.. nati przeciez swoja core urodzila w 30tc :-) to naprawde prawie JUZ!
dobrze, ze mowicie o tym dziecku dla odwaznych, to mi chodzilo o ta trzecia czesc - wlasnie dla profesjonalistow, zaraz poczytam w necie co i jak.
a w karty nie gram specjalnie, wtedy gralismy w tysiaca, uwielbiam canaste i remika, ale to w parach i duzo placu potrzeba :-) poza tym nie gramy.
Kurczę faktycznie za chwilę na nas pora nadejdzie, muszę sie wziąć jednak szybciej za pranie ciuszków, zacznę od przyszłego tygodnia czyli od początku lutego, zeby na spokojnie wszystko zrobić, a potem spakuję torbę na wszelki wypadek, ale ten czas leci. W końcu już 30 tydzień...
Ja chyba muszę zacząc wstawać wcześniej
magdalen ja mam założony pessar od 24tc. Moja szyjka w ciągu miesiąca skróciła się z 32mm na 26mm, więc gin nawet się nie zastanawiał. Zakładanie trwało 30 sekund i było niebolesne. Pessara nie czuję wcale. Czuję się za to psychicznie lepiej. Ile ma Twoja szyjka? Bo ponoć pessara nie zakłada się, jak szyjka ma mniej niż 25mm.
Nie wiem dokładnie, dziś po USG będę dopiero wiedzieć. Niestety właśnie dzwonili do mnie z przychodni ze mój ginekolog jest w szpitalu i ktoś inny mi zrobi USG więc zmartwiona jestem i nie wiem co dalej...:-(
kurde ja się tak zastanawiam po co wam te książki i karty na porodówki?? no i przecież olśniło mnie że rodzi się długooo. ja przy Młodym ledwo na porodówkę weszłam i od razu akcja rozpoczęta! 25 minut kiedy ja bym tę książkę przeczytala....
dziewczyny jak wy to robcie ze leżycie. ja nie mogę no! małż mi każe, ma całkowity zakaz bb - teraz nie patrzy - i mam odpoczywac bo w nocy nic nie spałam. czuje sie do bani i śpiąca, no ale nie mogę wyleżeć!! Znajomi przychodzą po południu to odkurzyć trzeba
aenye no właśnie ja też tak mam, że jak nie zjem czegoś słodkiego to słaba jestem, serducho mi wali... mnie się wydaje, że ja na cukrzycę się nie kwalifikuję, ale MACIE RACJĘ, ZROBIĘ TO WSTRĘTNE BADANIE
dziewczyny jak wy to robcie ze leżycie. ja nie mogę no! małż mi każe, ma całkowity zakaz bb - teraz nie patrzy - i mam odpoczywac bo w nocy nic nie spałam. czuje sie do bani i śpiąca, no ale nie mogę wyleżeć!! Znajomi przychodzą po południu to odkurzyć trzeba
aenye no właśnie ja też tak mam, że jak nie zjem czegoś słodkiego to słaba jestem, serducho mi wali... mnie się wydaje, że ja na cukrzycę się nie kwalifikuję, ale MACIE RACJĘ, ZROBIĘ TO WSTRĘTNE BADANIE
nati w 33tc urodziła córę
ale Wam fajnie, że już niektóre w 30tc ja mogłam zapisac się do majówek- tam bym przodowała, a tu zamykam suwaczkowe tyły
ej albo ja o czymś nie wiem...ale nie nasza Nati tylko jakaś styczniowa Nati urodziła tak? no bo wśród kwietniówek to jeszcze nie ma 33 terminowca
lilou
Fanka BB :)
mitaginka ja zaczynałam na majówkach ale wierz mi tuu lepiej ;-) takie fajne babeczki:-)
aenye szkoda że z Poznania nie jesteś, razem na porodówce w tysiąca byśmy grały
A wiecie jak rodziłam Oliwkę to też udzielałam się na forum wtedy był szał na "noworodka" i tam poznałam dziewczyny (wirtualnie ) z Poznania i się okazało że rodziłyśmy w jeden dzień, no i poznałyśmy się w realu i taka przyjaźń pozostała do teraz.A dzieciaki w jeden dzień urodziny świętują
aenye szkoda że z Poznania nie jesteś, razem na porodówce w tysiąca byśmy grały
A wiecie jak rodziłam Oliwkę to też udzielałam się na forum wtedy był szał na "noworodka" i tam poznałam dziewczyny (wirtualnie ) z Poznania i się okazało że rodziłyśmy w jeden dzień, no i poznałyśmy się w realu i taka przyjaźń pozostała do teraz.A dzieciaki w jeden dzień urodziny świętują
reklama
witam was ja mam termin na 21 kwietnia :-) http://www.suwaczek.pl/][/URL]
Podziel się: