antonina01
Fanka BB :)
Alexandra_73 - mój cel to 70% wyników po godzinie do 120, 30% do 140. Tak byłoby idealnie, jak powiedział mój gin. Jak sie zdarzy na początku jakis wyskok to normalne, musze sama dojść do tego co zmniejszyć co zastąpić. Mam nadziejeże będzie ok. Ja na śniadanko 1,5 kanapki z jajkiem i pomid. no i 148 duużo....no nic jakos to rozpracuje. Dzis ide po recepte na paski i dopiero dam czadu, bede mierzyć po wszystkim na początku ...potem juz może osiągne jakiś poziom wtajemniczenia.
Morgaine - Ty sie dziewczyno nie zastanawiaj. Ja miałam bardzo nieznacznie przekroczone po 50g....wiec może od razu popros o tst z 75 bo szkoda siedzenia. Tam też na czczo i po godzinie wyszło lux, a po 2h troszeczke ponad i co? cukrzyca jak sie patrzy...nie ma co. To nie przelewki. Oczywiście życze żebyś jednak nie dołaczyła do "nas", ale po co sie potem zastanawiać, co by było gdyby....
Morgaine - Ty sie dziewczyno nie zastanawiaj. Ja miałam bardzo nieznacznie przekroczone po 50g....wiec może od razu popros o tst z 75 bo szkoda siedzenia. Tam też na czczo i po godzinie wyszło lux, a po 2h troszeczke ponad i co? cukrzyca jak sie patrzy...nie ma co. To nie przelewki. Oczywiście życze żebyś jednak nie dołaczyła do "nas", ale po co sie potem zastanawiać, co by było gdyby....