reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Koot - też się cieszę :) Ale w remontach dobre jest to, że NAPRAWDĘ w końcu się kończą. My w tamtym roku też robiliśmy potężny remont w domu jednorodzinnym, który trwał i trwał i trwał, ale teraz jest CUDOWNIE !!! A uwierz, było co remontować :)

reklama
koocie, przyjdzie kit i bedzie git. tak kiedys mowil moj majster klepka (ten, co podloge nowiutka zepsul). 2 miesiace to kuuupa czasu. zdazycie!!!

morgaine, dzikuska,
fajne takie bawelniane figi :-) bialo-czarno-rozowy w ciapki rozniaste. kupilam rozmiar 40 (zwykle 36 nosze, ale ostatnio cos mnie cisna pod brzuchem, po co sie meczyc),. naprawde tylko 8zl :-)

a mezowi tez kupilam gacie, takie obcisle bokserki czarne, a jak :-D ale naprawde, ja jakos nigdy do tesco nie zajezdzalam, czasem chlopcom cos wzielam, jak znalazlam w przecenie, bo owszem, super oferty maja. ale dzisiaj az w szoku bylam, takie milutkie, mieciutkie gacie, super gatunek, lepszy, niz wiekszosc z H&M czy kappahl, gdzie zwykle kupuje! z 20zl przecenione na 6zl / para. polecam, dziewczyny, zafundujcie mezom szmatke szczescia ;-)

takze dzisiejszy dzien sponsorowala literka G jak GACIE, hehehe. jeszcze chlopcom chcialam kupic 15zl/5 par ze spidermanem, ich idolem, ale ostatecznie maja dosc majtasow ;-)

a ja czekam na powrót dzieci, zaraz kończy się impreza. z racji tego, ze Paweł jeszcze nie dojechał do domu, poprosiłam wychowawczynię Konrada, żeby ich do chałupki dostarczyła. to tylko ok 600m, ale jest już noc
sama też na chwilę zajrzałam z Jasiem do szkoły, midzy 18-19, koleżanka po mnie wpadła, ale to nie moje klimaty. siedzą baby i gadają tylko o dojeniu krów. wrrrr

zaczynam na poważnie myślećo porodzie.... i nie wiem, czy w Łomży , czy do Wyszkowa zaginać

Koot współczuję kłopotów z remontem( wiem "kłopoty" to w tym wypadku eufemizm) ja jeszcze nigdy nie przeżywałam generalngo remontu, więc ominęły mnie takie przyjemności. ale spoooooko, na początku lata planuję łazienkę i kuchnię od podstaw zrobić, o ile kasę odłożę. na szczęście mamy zaprzyjaźnionego fachowca. robił nam 3 pokoje i klatkę schodową, kładł gładz i malował. zapłaciliśmy (Uwaga) 1000pln. mogę pana polecić w 100%

a ja czekam na powrót dzieci, zaraz kończy się impreza. Z racji tego, ze paweł jeszcze nie dojechał do domu, poprosiłam wychowawczynię konrada, żeby ich do chałupki dostarczyła. To tylko ok 600m, ale jest już noc
sama też na chwilę zajrzałam z jasiem do szkoły, midzy 18-19, koleżanka po mnie wpadła, ale to nie moje klimaty. Siedzą baby i gadają tylko o dojeniu krów. Wrrrr

zaczynam na poważnie myślećo porodzie.... I nie wiem, czy w łomży , czy do wyszkowa zaginać

koot współczuję kłopotów z remontem( wiem "kłopoty" to w tym wypadku eufemizm) ja jeszcze nigdy nie przeżywałam generalngo remontu, więc ominęły mnie takie przyjemności. Ale spoooooko, na początku lata planuję łazienkę i kuchnię od podstaw zrobić, o ile kasę odłożę. Na szczęście mamy zaprzyjaźnionego fachowca. Robił nam 3 pokoje i klatkę schodową, kładł gładz i malował. Zapłaciliśmy (uwaga) 1000pln. Mogę pana polecić w 100%

anawoj, wyszków tonie!

tez czekam na powrót dziecka i małża!! mieli byc o 21~~~!!

tak sobie właśnie myślałam, bo małż mi mówił że są takie interpretatory płaczu dziecięcego, of course nie przyło mi do głowy żeby to kupić, bo myślę sobie że przy trzecim dziecku to chyba będę wiedziała czemu bejbe płacze.
i taki obraz mi sie w glowie pojawił: a jak będzie płakać dużo, głośno, często!! i nic nie będzie pomagało!!!?? wykończę się...ja chcę aniołeczka, proszę

reklama
Do góry