Dla pocieszenia powiem Ci, że mój mąż jak miał 7-8 miesięcy to wypadał codziennie z łóżeczka, wyciągnęli mu nawet dwa szczebelki, żeby sobie wychodził a on uparty podciągał się na rękach i spadał na podłogę. No i nigdy nie miał żadnego urazu i jest normalny A wysokość dużo większa.Ja też mam taką nadzieję. Na razie śpi. Będziemy obserwować. W razie draki odwiedzimy pogotowie :-(
Dziewczyny, pomocy, mam dylemat. Jutro mam urodziny znajomych, robią imprezę w barze. Będzie tam mnóstwo moich starych znajomych, z którymi się już ponad rok nie widziałam a byłam z nimi zżyta, bo razem trenowaliśmy przez kilka lat. Mam ochotę się z nimi spotkać. Ale chyba ma być też mój były chłopak, który jest porąbany i przez niego nie mam ochoty iść. Rok temu, jak zaczęłam pomieszkiwać u mojego męża obecnego, to były mnie śledził, wypisywał mi dziwne rzeczy, płakał żebym do niego wróciła, straszył że sobie coś zrobi itp. Podobno potem zaczął chodzić do psychologa i mnie znienawidził. Boję się jego reakcji jak zobaczy mnie z mężem, w dodatku w zaawansowanej ciąży. Trochę też się boję, że znajomi będą trzymać jego stronę, bo przedstawił im kiedyś swoją wersję wydarzeń, że ja zła, okrutna itp. Z kolei mąż chce wreszcie poznać tych moich znajomych i bardzo chce pójść.