reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

No a poza tym to piorę, suszę i prasuję ciuszki już od kilku dni.

ja tak samo ;] Pranie za praniem, streta za streta ;] Lepiej zaczac teraz i miec z glowy, bo potem wszystko bedzie na wariackich papierach ;) A znam siebie i roznie to pozniej mogloby byc :p

cucumber ja na Twoim miejscu nie wiem co bym zrobila, ale prawdopodobnie bym poszla. Nie ma sensu 'chowac sie' i tracic znajomosci przez jednego delikwenta, ktory miesza... W razie jakby cos mu 'odbilo' mozecie wyjsc, kazdy zrozumie :)

Dzisiaj mam dzien ZARCIA, a raczej obiadania sie! :( Non stop cos jem i sie nie moge powstrzymac! Help!! :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dranissimo, ja mam to samo, zre na potege od jakiegos czasu - przed swietami sie zaczelo, po prostu geba mi sie nie zamyka. az dziw, ze przez miesiac mniej niz 2kg przytylam, mam wrazenie, ze cala mase. wydaje mi sie, ze pekne czasem, ale nadal jestem glodna.. przed snem zjadam cos i budze sie glodna - od razu musze cos wszamac, bo niedobrze mi. i to nie krakersik czy ciasteczko - dzis 4 kromki chleba (CALE!!!), oczywiscie z miodem, dzemem, szynka (no nie naraz ;-) ). ma-sa-kra!
chyba powinnam spisywac, co zjadam, byscie byly w szoku.
generalnie zawsze jadlam duzo (np porcje zjadam zawsze wieksze od meza - ogromne ilosci ziemniakow, uwiellbiam. jak jestem u tesciowej, co robi pyszne sosiki, to zjadam zwykle duzo wiecej od mojego tescia i meza - a to wielkie chlopy, 190cm i grubo ponad 100kg zywej wagi). wszyscy sie ze mnie smieja, tzn z moich porcji ;-) ale mam dobra przemiane materii, wiec nigdy nie mialam problemu z tyciem. ale teraz, w ciazy, to juz przeginam, naprawde. paczka ciastek dziennie to norma.

No ja niby stram sie nie jesc slodyczy, ale kazda z nas wie, jak jest :p Poza tym, jak sie chce, to takie ciacha, czy inne slodkie najszybciej wchodzi, bo nic nie trzeba przygotowywac - a jak czlek glodny to kazda chwila sie liczy :D Slodyczy nie jadlam przez pierwsze prawie 5 miesiecy ciazy... ale potem juz nie wytrzymalam i tak zostalo - mocowanie sie z zachciankami ;] Jak mi sie chce to sobie wmawiam, ze dziecko potrzebuje. Wstyd, ale jakos trzeba sie usprawiedliwic! :/
Zazwyczaj nie jem duzo, ale ogolnie to tez porcje wcinam wieksze od mezowskiej :p
Jesu, znowu mi sie chce jesc :/ Co za dzien!!

a ja mam pytanie
jak dodajecie po tyle suwaczków, napisów itd.?
ja mogę mieć tylko te dwa co mam, inaczej pokazuje mi że za dużo linijek :(

max 4 suwaczki mogą być
sprawdź czy jeden po drugim nie masz enterka żeby mieć odstęp bo to wlicza...nie wiem jakim cudem, ja wklejam BBCode jeden po drugim

max 4 suwaczki mogą być
sprawdź czy jeden po drugim nie masz enterka żeby mieć odstęp bo to wlicza...nie wiem jakim cudem, ja wklejam BBCode jeden po drugim
no a sa dziewczyny co maja wiecej niz 4. Ja juz pisalam do moderatorki bo chcialam tez dodac jeszcze jeden a pisze mi ze nie moge... Powiedziala ze nie wie dlaczego bo ona ma chyba 6 i ze mam pisac do admina... ale juz nie pisalam nie bede sie klucic o suwaczki;-)
a enterami ja oddzielam jeden od drugiego, a ty czym?tylko spacja?

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi. Pogadałam z mężem, z koleżanką, której to właśnie są urodziny i idziemy. Raczej nie powinien przyjść, bo mówiła, że ostatnio na takie imprezy z nimi nie chodzi. Poza tym już mam dość urywania kontaktów tylko po to, żeby on nie cierpiał. Rok minął od tych jego "popisów" i to powinno wystarczyć. Poza tym pod koniec tego roku chciałabym spróbować wrócić na treningi (jak mi Maluszek pozwoli;P ) a tam go na pewno spotkam, więc niech się przygotowuje.

Już odliczam czas do usg :D O 10:40 mam jutro, trzymać kciuki :)))

Widzę, że jedzeniowy temat. Ja ostatnio mniej jem. Np śniadanie dzisiaj wciskałam na siłę, burczało mi w brzuchu, ale apetytu nie miałam. Za to potem pojadłam wafli, bo wczoraj robiłam i teraz mam zgagę. A zamiast jedzenia to mogłabym pić litrami. Wszystko, co mi wpadnie w ręce. Tylko przez to latam siusiu częściej :p

reklama
Do góry