..aenye
Mama grudniowa'06
koocie, dzieki za slowa. ja chyba tez sie przejde do lekarza w koncu, bo az mi sie to wydaje dziwne. naprawde malutko pije przed spanem, do kolacji pol kubeczka dziecinnego to max, po myciu zebow - lyk, dwa samej wody do przeplukania ust. no naprawde nie wiem juz. sika malo, kiedys byly pelne pieluchy, jak zsikal sie w lozko - to bylo wszystko mokre. teraz to takie plamy niewielkie, wiec po prostu popuszcza. ale tak jak mowisz, zwykle min. raz na noc, nieraz 2, a nieraz i 3 razy! np dwa razy wysadzalam go przedwczoraj (o 12 w nocy i o 3) - a o 5 posikany. koszmar. mam juz dosc prania przescieradel codziennie.
a w ogole to ja ciebie podziwiam, ze pozwolilas mezowi jezdzic po takich klubach. jakby moj jezdzil po takich, to oszlalabym z nerwow, zazdrosci i rzucilabym sie chyba z pazurami ;-) serio mowie.
meriderko, co za syf... nie mam pojecia, co zrobic w takiej sytuacji - konsultacja z prawnikiem chyba nieunikniona!.. bosz :-( az sie boje o swoje, niby z komisu z belgii, ale kto to wie!..
a w ogole to ja ciebie podziwiam, ze pozwolilas mezowi jezdzic po takich klubach. jakby moj jezdzil po takich, to oszlalabym z nerwow, zazdrosci i rzucilabym sie chyba z pazurami ;-) serio mowie.
meriderko, co za syf... nie mam pojecia, co zrobic w takiej sytuacji - konsultacja z prawnikiem chyba nieunikniona!.. bosz :-( az sie boje o swoje, niby z komisu z belgii, ale kto to wie!..