Dziewczyny
mam za sobą
pierwszą taką szybka wizytę (nie u swojego prowadzącego gina). Najważniejsze informacje jakie usłyszałam to :
JEST ZARODEK W MACICY!..po tym jak to zobaczyłam juz mnie nic nie interesowało.:-) Z tego wszystkiego w domu sie zorientowałam ze nawet nie zapłaciłam za wizytę
....
troche mi sie jednak nie zgadza wiek ciaży.. Podejrzewam że może lekarz źle wpisał datę mojej ostatniej @. wg wszelkich kalkulatorów liczących od pierwszego dnia ostatniej @ to 6 tydzień (początek) a na poniedziałkowym USG wyszło że
8!! ja słyszałam że w odwrotna stronę to sie zdarza..., ale tak...
NIC
POCZEKAM NA WIZYTĘ U MOJEGO PANA DR, 13 września i zobaczymy..
pan dr (ten z pon.) kazał mi profilaktycznie przyjmować 3x dziennie luteinę (ze względu na moją poprzednią ciażę pozamaciczną) mam tzw. zły wywiad czy jakos tak...sama nie wiem , dzis kupiłam i chyba będę brała. Nie wiem co na to powie mój pan dr 13 wrz.....Nie chciałbym mieszać I wchodzić w kompetencje
CO
SĄDZICIE, BRAĆ TĄ LUTEINĘ ???
Z dolegliwości nadal dokucza mi notoryczne odbijanie po każdym przyjętym posiłku lub płynie
generalnie mnie trochę mdli w ciągu dnia, ale czuje np. że mi burczy w brzuchu...wiec jem troche na siłe
chce mi sie takich obiadowych rzeczy, gotowanych, ciepłych
zero słodyczy, nabiału,.....
no cóż...UROKI STANU BŁOGOSŁAWIONEGO :-)