reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Adi dobrze ze wsio ok, ale nastepnym razem uwazaj, bo faktycznie jest cholernie ślisko
Cucumber my mieliśmy problem jak wynajmowalismy mieszkanie, a teraz juz jest ok, nawet czasem nam paczki zostawia listonosz u ochrony przy bramie wjazdowej jak nas nie ma, bo tak mu mówiliśmy i wie, że jest ok, więc na szczęście juz nie mam tego problemu
To chyba kwestia lepszego ciśnienia, bo mnie też sie dobrze dzisiaj spało, może był lepszy biomet :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamy :) ja mam termin wg miesiączki na 6 kwietnia, wg ostatniego USG 7 tyg temu na 29 marca, tak czy siak tuz obok urodzin męża (31 marca) - będzie miał prezent :D
przez ponad 2 miesiące miałam wymioty masakryczne - na tabletkach i w wypad do szpitala nawet; teraz mam lekkie nadciśnienie - znowu tabletki, muszę tez na cukier uważać (a tak lubię słodkości). Ogólnie specjalnych komplikacji nie ma i oby tak dalej szło :)

Na pewno na waszym forum znajdę wiele interesujących informacji i porad, pozdrawiam, Ewa

dzień dobry:-)
u mnie dziś o wiele lepiej nie wziełam wczoraj wieczorem żelaza a dziś rano wziełam pół h przed jedzeniem i jak narazie jest ok.skurcze małe mnie łapią ale nie jest tragicznie,mamusia pokupowała mi koszule i duperele do szpitala ale wszystko leży w szafie jakby co jest:-)
w nocy było mi tak gorąco że spałam bez kołdry tylko w koszulce pewnie ciśnienie mi podskoczyło z tego wszystkiego.
ewa witaj u mnie też były traumatyczne wymioty i mam nadciśnienie,a wiesz już co będzie??
u mnie ciuszki się piorą dla maleńkiej kolejna partia:)tym razem różowa:)kupiłam dzidziusia płyn do prania i pahnie nim w całym domku.;-)
i jeszce poluje na allegro na wózek ,my kupimy taki 3 funkcyjny(gondola,spacerówka,fotelik) bo z Majką miałam taki że przechodziło się z gondoli w spacerówke i mam do nich uraz,ale pewnie kupimy jakiś używany bo z tego co patrzyłam lepiej się opłaca....
ach jak ja lubie was czytać
buziole;-);-);-);-)

Ewa witaj

au nas problemów z pocztą nie ma, mama odbiera i paczki i pieniądze nawet jak jesteśmy w domu a nam się nie chce schodzić:tak: więc to zależy od listonosza- u nas ten sam od lat pewnie dla tego nie robi problemu:-)

w sumie jak u nas sie zmienila listonoszka to jest super. A ze duzo kupujemy na allegro i nas czesto w domu nie ma no dobra nie bylo to jest ustalone ze avizo tylko zostawia i paczki, listy sobie odbieramy poczte mam doslownie pod domem wiem nie ma problemu.
Czekam na kuriera mial byc pol godz temu :(

Adi współczuję :-( Ale najważniejsze,że nic Wam się nie stało...

Cucumber nie można rodzić w soczewkach. Gdzieś to wyczytałam, ale źródła niestety nie pamiętam.

Witam .

oj Adi - już po wszystkim,i szczęśliwie się skończyło na najważniejsze :*

ewa witam .

w nocy się okrutnie pociłam, aż miałam wrażenie że brzuch mam taki gorący i wszystko,ale dziś nic mi nie jest,:eek: więc nie wiem od czego to łamanie w plecach i temperatura,myślałam na bank że chora będę a dziś nic,temp też nie mam, nie kumam ...od tych jelit ? bezsensu nie wiem ważne że jak na razie nic nie jest już .no ale jak zwykle strach co było powodem skoro nie przeziębienie .

reklama
Będzie synek - Kubuś :)
Beata87, też straciłaś na wadze? bo ja to aż 10 kg, a teraz dopiero mam ta pierwotna wagę (fakt faktem i tak za dużą), więc ogólnie przez ciążę nie przytyłam jeszcze hehehe tylko brzuszek rośnie jak pączek na maśle, ale fajnie się tak patrzy w lustro i głaszcze. (tak nawiasem to jesteś z '87?, bo ja też :) )

Ja wózek kupiłam Tako Warrior - też trzy-funkcyjny z fotelikiem, taki konkretny to sie przyda na kolejne dzieci :)
Ciuszki mam już poprane i poprasowane. Jeszcze łóżeczko, wanienka i inne duperelki...

Do góry