reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witaj Ewa!

Nati, superancko,że wózek jest dobry:) Naciesz się, a co!
Jola pogłaszcz kruszynkę, to dobrze,ze u niej dobrze:)

Mitaginka musisz teraz zmodyfikować Twój "zapchany" plan dnia i wcisnąć tam czytanie bajek :-D
Alexandra teraz takie nasze prawo,a bliźniaki to w ogóle tak mogą :-D:-p

dowiedzialam sie ze synek tej sasiadki co dzis do nas wpadla musi miec operacje pod narkoza, bo to rozciecie calkiem powazne... Ludzie co on zrobil? Tak sie teraz martwie caly czas... Wciaz mam go przed oczami z malutka twarzyczka w krwi :(

asiunia - trzymam kciuki za sasiaddkowego synka!!!

nati - to teraz czas na probna jazde !!!

mitaginka - moja mama tez byla taka pomyslowa,zapisala sie do klubu disney`a i w ciazy z oskarem dostawalam regularnie co m-c ksiazke:o)))

baby - dokladnie:-),tylko nie mow glosno bo moja malza tez "blizniak",kiedys czytalam horoskop partnerski i zestaw blizniak z blizniakiem konczy sie :jeden na odwyku drugi w psychiatryku:szok:...ciekawe co mnie czeka:-D

nati - obrazowo to przedstawilas...nie moge ze smiechu:-D:-D...nie gniewaj sie...na mysli mialam jazde w domu:*

uciekam,biore sie za obiad...makkaroni al forno- a la knorrrrrrrrr

buzioleeeeeeeeeeeeeee

nati to ja powinnam byc juz dawno zamknieta. Jak kupilam wozek (w ciazy z Joshem) na misiu sie uczylam pampersy zakladac a potem wsadzilam go do wozka i wozilam... hahaha:-D dobrze ze nikt mnie wtedy nie widzial:-D:-D

a co do synka sasiadki, P mowi ze cos belkotala przez lzy w aucie (jak ja wiozl do szpitala) ze starszy syn go na krzesle obkrecal czy cos... Normalnie nos mu prawie odlatywal:-(pozatym nie wiele bylo widac bo caly byl we krwi...:frown::sad:

reklama
mam misia co moj maz nie cierpi bo dostalam go od swojego bylego to juz od msc siedzi w pieluszce :), moze wypadalo by go przewinac :-D

Do góry