reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
a w bielsku
no ja to też taka raczej z tych brzydzących ale cóż dużego wyboru nie ma a ubranka podobno są odkażane tak jak i szpitalna pościel, no i ja się oczywiście nie zarzekam że ja małego nie przebiorę jak już przyjdzie co do czego tylko chyba mi trochę będzie szkoda stracić tak pieczołowicie wybieranych ciuszków:-)

jeju ja chyba zaczne juz metki odcinac powoli, chociaz cos... chociaz w sumie teraz tak mysle czy odcinac wogole... Z Joshem wszystkie poodcinalam a teraz nie wiem co jaki rozmiar ma (z poczatkow) bo kiedys wrzesniowki wpadly w szal odcinania (bo niby uwiera malenstwo) i ja tez...:dry:

mitaginka a mój w katowicach i to nie jeden a dziadek w Chorzowie:tak: bo ja to pół-góralka pół-ślązaczka:-D

asiunia- też się nad tymi metkami zastanawiałam, ale też się boję że potem nie będę wiedziała co i jak a no i sobie tak pomyslałam że ja chyba przewrażliwiona jestem bo ciuszki które kupiłam na allegro wszystkie mają metki i tamto dziecko jakoś to zniosło:-D

Ostatnia edycja:
ja też przy Majce byłam przygotowana miałam swoje ciuszki ale nawet ich nie użyłam w szpitalu,pamiętam że te uranka były w dobrym stanie tylko czasem za duże,ja też zostawiłam śpioszki i kaftanik a na wyjście każda z nas dostawała czapeczke z logo szpitala:)
właśnie na allegro kupiłam ogrodniczki rózowe i takie maleńkie buciki,do tego będzie bluzeczka i kurteczka po Mai i tak ją zabiore ze szpitala .

mitaginka też tak teraz się zastanawiam,że może coś mi zaszkodziło,a z drugiej strony mój organzm nie toleruje żadnych proszków nawet witamin nie moge brać,m właśnie wraca i ma mi kupuć sok z buraków,jakieś warzywne żeby jak nie jjem to choć troche czegoś dostarczyć maluszkowi

Witam ,,,,

Beatka,oby szybko żołądek się poprawił ..

ja dziś też ..najpierw jakieś bóle jelit skurcze jelit i do kibelka często,myślałam,że może po tej wczorajszej glukozie ..ale nie wiem,potem zaczęło mnie łamać w plecach i kichałam jak najęta,więc chyba się zaraziwszy od Huberta,temperatura mnie skoczyła więc apap wzięłam,bo do wieczora późniejszego na pewno bym nie wytrzymała czułam się strasznie a teraz po tej tabletce normalnie, eechh ...na noc se wode z cytryną i miodem zapodam .. i też jakaś dieta dziś bo nie chciało mi się jesć,teraz obiadu ciut zjadłam .

reklama
Nieee, mysle ze sok z burakow nie zaszkodzi, predzej od cytrusow stronic.

Wracajac do metek, to ja niekiedy mam podwojne i takie dlugie. Myle ze te z rozmiarem zostawie, reszta pojdzie out :-)

Do góry