reklama
ducha
Tymciowa mama :)
mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).
a to zapraszam, tylko uprzedź mnie wcześniej, to chociaż głowę umyję, lekki make up, no i przebiorę się z pidżamy w normalne ubranie, bo na co dzień, to nawet się nie przebieram, a jak ma przyjść jakiś przystojniak, to się zmuszę
))
jola.24
Fanka BB :)
jola-spoznione urodzinkowe zyczenia dla Olusia.
powyginalam sie przy tej choince i mnie cos znowu boli, ale z boku moze miesnie??
Bardzo dziekuje w imieniu syncia
ja dzisiaj umieram, obręcz bólowa :-(. Krzyż i podbrzusze. Brzuch twardy jak kamień. Siedzę w pracy i stękam z bólu. Odebrałam tez dzisiaj wyniki. Glukoza po teście obciążeniowym 76,5, to chyba mało, prawda? I chyba jeszcze anemia się przypałętała, ehhh. Żeby tak już chociaż wiosna przyszła...
Może warto wziac wolne i polezec...
A ja chialabym sie ponudzic, z Olusiem bylo inaczej, duuużżżooo odpoczywalam i nudzilam a teraz ciagle w biegu i bedzie jeszcze lepiej...
mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).
jak Cię boli to tego nie bagatelizuj
ciało wysyła sygnały, że potrzebuje odpoczynku, zwolnienia
nati to następnym razem nie wychodź, to też skorzystasz
reklama
Podziel się: