reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).

a to zapraszam, tylko uprzedź mnie wcześniej, to chociaż głowę umyję, lekki make up, no i przebiorę się z pidżamy w normalne ubranie, bo na co dzień, to nawet się nie przebieram, a jak ma przyjść jakiś przystojniak, to się zmuszę :)))

jola-spoznione urodzinkowe zyczenia dla Olusia.
powyginalam sie przy tej choince i mnie cos znowu boli, ale z boku moze miesnie??

Bardzo dziekuje w imieniu syncia:)

ja dzisiaj umieram, obręcz bólowa :-(. Krzyż i podbrzusze. Brzuch twardy jak kamień. Siedzę w pracy i stękam z bólu. Odebrałam tez dzisiaj wyniki. Glukoza po teście obciążeniowym 76,5, to chyba mało, prawda? I chyba jeszcze anemia się przypałętała, ehhh. Żeby tak już chociaż wiosna przyszła...

Może warto wziac wolne i polezec...

A ja chialabym sie ponudzic, z Olusiem bylo inaczej, duuużżżooo odpoczywalam i nudzilam a teraz ciagle w biegu i bedzie jeszcze lepiej...:):) no ale za jakies dwa lata moze odpoczne:D:D

mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).

jak Cię boli to tego nie bagatelizuj
ciało wysyła sygnały, że potrzebuje odpoczynku, zwolnienia

nati to następnym razem nie wychodź, to też skorzystasz ;)

oj nie nie to tak z zaskoczenia zresztą wystarczy jak ja się wystroję:-) a poza tym mi tam pidżamy nie obce bo ja ostatnio też tylko je noszę:-)
nati bo wiesz głodnemu chleb na myśli;-)

reklama
Do góry