reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

AcronkaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN. PIERWSZA??:)
Aenyeja też nie wracam do tematu wesela (mój M chce miesiąc po urodzeniu iść na wesele!! ) samo się ułoży. hope so!

kurde dziewczyny jest 6 rano a mnie już się nie chce! jak się nie wyśpię to nie ma szans żebym cokolwiek zrobiła. ogarnę dzisaij dom, no bo trzeba, ale generalnie to lipa, ja tak dłużej nie wytrzymam. Ze Starszakiem jak byłam w ciąży to też budziłam się nad ranem, ale potem zasypiałam o 6 ispałam sobie do 10:) a teraz jak tu spać jak Młody plącze się między nogami?:(

AAAA i jeszcze jedno pytanko. Moja dziołucha jest ułożona pośladkowo - co prawda może się to zmienić jeszcze i mam nadzieję tak będzie!! ale się schizować trochę muszę nie? czy jest tu jakaś kobitka która rodziła i cc i naturalnie? czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy cc jest naprawdę takie straszne? bo ja sie tego bardzo boję...

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
ale chyba jeszcze ide spac :(, w nocy obudzil mnie kilka razy bol brzuszka, narazie jest ok wiec moze sie nie powtorzy. kurde nie jestem w stsnie wytrzymac jeszcze 12 tyg, zeby chociarz 10 ale cos mi sie wydaje ze max 5-6. chyba ze bede lezec ciagle ale to sie nie da. :(
no to ide spac bo dopiero za godz moge jesc, o znowu mnie lapie skorcz :(:(
lenka, acronka- wszystkiego najlepszego

nie mogę spać obudziłam sie o 4-30 strasznie cały dzień będę się teraz męczyć ;-(((((

ticker.php

moja bratowa wczoraj urodziła trzeciego synka ;-) 3500 kg i 55 cm

włoski delikatne loczki śliczny maluch ;-) ale rodziła 45 minut wsumie szybko ale jak na nia to i tak długo poprzednie ciąże z 15 minut ;-)
Ale teraz mały nie chciał wyjść miał za dużą główkę i rodziła na stojącą masakra nie wiem czy dałabym radę

witam sie i ja...:o)

rodzinka wyprawiona,sniadanie zjedzone...ale zaraz wracam do lozeczka...niunio nie dal pospac,wiercil sie i krecil...

acronka - wszystkiego naj w dniu imienin !!!

paprotka - gratulacje dla bratowej!!!

margola - dorodna corcia rosnie,super !!!

erba - niezle,maly olbrzymek:o)

Dzień dobry
Acronka Wszystkiego Naj Naj Naj z okazji Twojego Święta :happy2:

Dziękuje dziewczynki za życzenia.

Własnie przeglądałam wyniki badań swoich i glukoza ok bo 120 po godz .Ale martwię się morfologią ,prawie cała na czerwono ,a najbardziej podwyższone są leukocyty -norma do 10 tys . ja mam 14 tys.W tamtym miesiącu miałam 12 i wszystko niby okey było według lekarzy ,ale ja się martwie czy mi przypadkiem żadne zakażenie wewnątrzmaciczne się nie rozwija .
Czy któraś z Was Mamuśki miała podwyższone lub ma leukocyty w ciąży ??

Lenka- ja mialam podwyzszone leukocyty nie pamietam juz ile, i zarowno lekarz pierwszego kontaktu jak i gin powiedzialy mi ze w ciazy moga byc podwyzszone

reklama
lenka, nie sugeruj sie tymi normami, co sa napisane na wydruku - one nie dotycza kobiet ciezarnych. sprawdz w necie, a najlepiej poczekaj na wizyte u gina. on cie na pewno uspokoi.

ja zauwazylam u siebie bardzo pofaldowane paznokcie na kciukach. boje sie, ze tak juz zostanie. biore witaminy, jem duzo warzyw, owocow, nabialu etc. o co kaman??? ktos cos wie? ma ktos tak? u mnie normalnie w paznokciach na kciuku zrobily sie takie glebokie bruzdy, jakby uskok na co najmniej 1,5mm!!! masakra!

poza tym dzieci wyprawilam, malza tez, ale cos mnie brzuch pobolewa i zaraz klade sie spac z powrotem.

w ogole to ja jestem psychicznie chora chyba, juz druga noc z rzedu ciagle snil mi sie wozek, wybieralam kolory, kupowalam jakies dodatki, no koszmar po prostu, koszmar. musze kupic chyba, zeby przestac sie tak nakrecac. no co sie obudzilam z tego glupiego, meczacego snu, to wracalam do niego znowu.

i Fiol, oczywiscie, sie zsikal dzis. wiedzialam, ze jak go pochwale, to tak to sie skonczy. ech.

Ostatnia edycja:
Do góry