hatorska-test na odczyn Coombsa ja też robię,kolejny jest właśnie w 28 tygodniu,więc pamiętaj o nim,a ostatni bodajże w 36!
nati-widać,że Twój mężulek w siódmym niebie z powodu dzidzi... Skacze koło Ciebie,no jednym słowem dba jak mało który..Super,oby inni też tak dbali...

)
joll-nie masz pojęcia jak Twoje teksty na mnie wpływają..Są taki niesamowite,nic dziwnego,że piszesz poezję..Uwielbiam to!Mam znajomego,który ma podobny styl i zawsze mnie porywa a może podrywa do wysokich lotów

)
margola-fajnie,ze tak załatwiłaś sprawę,gratuluję!!!
aenye- nie martw się wagą dziecka.Jeśli wszystkie pomiary są w porządku-to być może taka jego uroda.A jeszcze możesz się mile zaskoczyć jego wagą przy porodzie-np.moja Marysia na tydzień przed porodem miała ważyć 3100,a w sumie ur.się z wagą 3900,więc nie ma się czym martwić

)
aligator-no w końcu jesteś!Bądź częściej,bo wiele kwietniówek już chyba zapomniało o nas i forum...
asiunia-gratki na chłopaka!A imiona b.ładne!!!
mitaginka- no to życzę siły w przyjmowaniu gości!!!I uśmiechu!!!
U nas spokój aż do bólu,nudne to..My już po popołudniowej kawce,małż przy TV,córcia już mnie wzywa bo obiecałam jej malowanie farbkami,no to uciekam-bo słowa danego dotrzymuję,a co!!
Pozdrawiam Was gorąco!!!