FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja spałam jak zabita. chyba przez ten wiatr wstałam 11.30 i czuję się świetnie. ale w nocy wstawałam chyba z 6 razy siku. i znowu musze. o jeny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys jedna z dziewczyn pisała o L4 a ja mam do 20-stego stycznia i też 20 stycznia mam wizytę- ale mąz ma kilka dni wolnych i chciał na nary pojechać a ja oczywiście samego go nie puszczę. Czy jakbym zapisała się na 24 stycznia to może mi zwolnienie od 21 wypisać? gdzieś cos mi się obiło o uszy, że 3 dni wstecz mozna?
Witam :-)
Najpierw muszę się wyżalić, dopiero później Was doczytam. Mam nadzieję, że wybaczycie ;-) Wczoraj przed kąpielą zauważyłam, że na piersiach, a w zasadzie od spodu pod brodawkami wyszły mi obrzydliwe rozstępy :-( Dosłownie się załamałam. Miałam nadzieję, że mnie to ominie. Zaraz kazałam mężowi, żeby mnie całą obejrzał i nigdzie więcej ich nie mam. Nie rozumiem skąd się wzięły w tym miejscu. CHyba zbyt olewałam smarowanie ostatnio, bo skończył mi się krem i od jakiś 2 tyg używałam tylko oliwki :-( Wiem, że przy Waszych problemach zdrowotnych to błahostka, ale muszę przyznać,że nieźle mnie to zdołowało :-(