A
asiunia876
Gość
Mitaginka, trzymaj sie! Wiesz ja nawet bym sie cieszyla na pessar bo przynajmniej nie zamartwialabym sie tak tymi bolami. WIec teraz uszy do gory, bedzie dobrze i dobrze wiesz ze na 100% donosisz ciaze 
a powiedz mi czy bolalo zakladanie?
co do wakacji to Josh byl z nami jak mial 9miesiecy (no bo on z wrzesnia) i ostatnio jak mial nie cale 2 latka. Za kazdm razem lecielismy na Kanary tylko na rozne wyspy i powiem wam ze im mniejsze dziecko tym lepiej. Chociaz nie powiem ze ostatnie byly zle, ale to juz nie bylo leniwego lezenia tylko jeden goni za Joshem drugi odpoczywa, godzina i zmiana
teraz nie wiem czy gdzies pojedziemy bo zobaczymy jak z finansami wyjdzie. Na bank pewnie pojedziemy do PL a to tyle kasy idzie ze porzadne wakacje sobie mozna strzelic.... Nie lubie, ale trzeba bo chcemy ochrzcic i przedstawic potomka rodzinie 
a powiedz mi czy bolalo zakladanie?
co do wakacji to Josh byl z nami jak mial 9miesiecy (no bo on z wrzesnia) i ostatnio jak mial nie cale 2 latka. Za kazdm razem lecielismy na Kanary tylko na rozne wyspy i powiem wam ze im mniejsze dziecko tym lepiej. Chociaz nie powiem ze ostatnie byly zle, ale to juz nie bylo leniwego lezenia tylko jeden goni za Joshem drugi odpoczywa, godzina i zmiana