reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginka, trzymaj sie! Wiesz ja nawet bym sie cieszyla na pessar bo przynajmniej nie zamartwialabym sie tak tymi bolami. WIec teraz uszy do gory, bedzie dobrze i dobrze wiesz ze na 100% donosisz ciaze :D
a powiedz mi czy bolalo zakladanie?

co do wakacji to Josh byl z nami jak mial 9miesiecy (no bo on z wrzesnia) i ostatnio jak mial nie cale 2 latka. Za kazdm razem lecielismy na Kanary tylko na rozne wyspy i powiem wam ze im mniejsze dziecko tym lepiej. Chociaz nie powiem ze ostatnie byly zle, ale to juz nie bylo leniwego lezenia tylko jeden goni za Joshem drugi odpoczywa, godzina i zmiana :D teraz nie wiem czy gdzies pojedziemy bo zobaczymy jak z finansami wyjdzie. Na bank pewnie pojedziemy do PL a to tyle kasy idzie ze porzadne wakacje sobie mozna strzelic.... Nie lubie, ale trzeba bo chcemy ochrzcic i przedstawic potomka rodzinie :)

reklama
Jejku jak wy tu skrobiecie i skrobiecie. lubie was czytac,
Mitaginka- nie martw sie, lekarz wie co robi, a teraz na spokojnie, odpocznij, napij sie herbatki z cynamonem, połóż się.
niunia ma już pewnie z pół kilo, silna babka, dasz rade, wierze. ;*

asiunia zakładanie nie bolało i trwało dosłownie 30 sekund, tylko teraz trochę dziwne uczucie, ale w końcu to kawał gumy w środku, więc trzeba się przyzwyczaić :/

futureMummy ma już 760 gr :)

o, Morgaine, ja chetnie, tylko ze my zawsze gdzies w okolice jezdzimy, bo blisko (maz w pracy i zwykle na weekendy, czasem przedluzone przyjezdza, a i moi rodzice musza miec blisko do firmy jakby co). czyli u nas Kaszuby i nad morze ewentualnie :-) ja kocham Jastrzebia Gore (ale po sezonie, tzn wrzesien), Bialogore, Debki, a z Kaszub jeziorkowych - to Wygonin, Konarzyny (tegoroczne), w ogole okolice Suleczyna i Koscierzyny. same wspaniale okolice :-)

anawoj
, buziaki :-) dobrze, ze juz jestes w domku, ale wspolczuje przezyc... nie znosze szpitali :-(

o, Morgaine, ja chetnie, tylko ze my zawsze gdzies w okolice jezdzimy, bo blisko (maz w pracy i zwykle na weekendy, czasem przedluzone przyjezdza, a i moi rodzice musza miec blisko do firmy jakby co). czyli u nas Kaszuby i nad morze ewentualnie :-) ja kocham Jastrzebia Gore (ale po sezonie, tzn wrzesien), Bialogore, Debki, a z Kaszub jeziorkowych - to Wygonin, Konarzyny (tegoroczne), w ogole okolice Suleczyna i Koscierzyny. same wspaniale okolice :-)

anawoj
, buziaki :-) dobrze, ze juz jestes w domku, ale wspolczuje przezyc... nie znosze szpitali :-(

Aenye to ja będę się niedługo z Tobą kontaktowałą:) wiesz ja nigdy nie byłam na Kaszubach, podobno tam pięknie i odpocząć można, piękna natura, spokój, zdrowe powietrze dla dzieciaków....może tam się wybierzemy....kurcze od planowania wakacji człowiek o bolączkach zapomina, oby tak dalej:)

a ja dalej zamulam przed kompem w lozku :) bejbe mi się wierci, tez chyba z nudów. lub focha strzela, ze mamuska taka malo konstruktywna :) mitaginka, no to dzidzia duuza Ci rośnie, mówię Ci nie przejmuj się. Jak Ty taka zestresowana jesteś to na nikogo dobrze nie wpływa, ani na maleństwo, ani na Ciebie.

Mitaginka mam nadzieję, że teraz się uspokoisz i nie będziesz tak stresować :-)

witam nową kwietniówkę :)
reszcie odpisze jutro bo juz zasypiam nad kompem
buziole i miłej spokojnej nocki :)

reklama
Kurcze, tak Was troche poczytac, to sero mozna sie nieco przerazic :/ Kazda z Was ma jakies przejscia, historie - nie do konca fajne... Nie to, ze u mnie tak bezproblemowo, bo nawet dzisiaj wzielam wolne, bo leze schorowana, ale co to takiego w porownaniu z np. skracajaca sie szyjka, czy krwawieniem? itp :/
U mnie coraz ciezej, w koncu to juz 3 trymestr, wiec nie dziwota, ale tak sobie mowie, ze jeszcze tylko 3 miechy i Mala bedzie ze mna, a o wszystkich bolaczkach pewnie zapomne :)

Duzo by Wam odpisywac, ale chcialam tylko margola24 napisac, zeby zrobila, tak jak Jej juz dziewczyny radzily - porozmawiac z mezem! To najszybsze i najprostsze co moze zrobic - i powinno zadzialac :) Moj maz tez na poczatku doslownie bal sie mnie dotykac i przytulac, zeby dzieciaczka nie skrzywidzic, ale potem zobaczyl, ze nic sie zlego nie dzieje, no i teraz jest super :) Wrecz spodobalo mu sie to, ciagle mi mowi, ze jestem sexi, ze brzuszki sa sexi, wiec raczej nie mam problemow z samoocena, bo mi w tym pomaga, zeby czuc sie dobrze.

Do góry