jola.24
Fanka BB :)
Witam
Juz mam dosc mdlosc, mam nadzieje ze tak jak w poprzedniej ciazy przejda po 3-ci m-cu
Przykro mi, trzymaj sie i trzymam kciuki za szybciutkie zafasolkowanie
Powodzenia!!!
Wooow az mi ciarki przeszly, rowniez gratuluje po cichu...
Musze wymyslec co by tu zjesc i nie oddac:-;
Milego dnia kobietki
Juz mam dosc mdlosc, mam nadzieje ze tak jak w poprzedniej ciazy przejda po 3-ci m-cu
WITAJCIE muszę od was odejćś bo dziś dowiedziałm sie że nie jestem w ciąży , byłam u gin. bo dostałam krwawienia dr, powiedział mi że beta 202.79 jest za niskie jak na 3-4 tyg. ciąże , mimo to zbadal mnie i dzidzi nie widzi na usg dopochwowo, a w/g @ powiennam być w 7 tyg, to powinno co być widac. Trudno pozostaje mi nadal próbować i sie nie poddawać. TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNY ŻYCZE WAM SZCZĘŚLIWYCH PORODÓW I ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW POZDRAWIAM
Przykro mi, trzymaj sie i trzymam kciuki za szybciutkie zafasolkowanie
AguHan - Ty się kładź i nie wstawaj za wiele. właśnie może zatrudnij kogoś, choćby koleżankę, niech pomogą. trzymam kciukasy i to bardzo mocno
Halinko, zawsze jest opcja, że lekarz nie zauważył, ale jeśli ma rację, to bardzo mi przykro. trzymaj się cieplutko i może jeśli będziesz miała ochotę, zajrzyj do nas czasem. my zapraszamy na kawkę i ciasteczko
krakowianka - mnie też głównie po południu i wieczorem bierze. ale jogurty pomagają. piję Activię i jest lepiej
kochane, jutro mam egzamin na prawo jazdy, pewnie nie zdam, bo za pierwszym razem tak na mnie nakrzyczał egzaminator, ze z nerwów nie dałam rady. teraz mam bojowe nastawienie, ale dawno nie jeździłam (miesiąc) i trochę już nie pamiętam....do tego muszę wziąść Jasia ze sobą, tzn koleżanka będzie go pilowała w czasie egzaminu, bo Pawełek jeszcze nie wrócił z Czech...
trzymajcie za mnie kciuki, proszę....
Powodzenia!!!
Wpadlam sie przywitać...i jak zwykle uciekam zaraz...
No lekarz jak zrobil usg to pierwsze słowa ze ciaza,żywa,zdrowa...serduszko bije...i ze jest jeszcze jedno jajeczko ale nie moze nic dostrzec co w środku i narazie nic nie moze powiedziec...ale dostalam 2 zdjecia...obu jajeczek...te wieksze ma raczki i nózki i widać nawet zawiazki dloni i paluszkow...coś cudownego...a ta drugie takie rozmazane,mniejsze...mam nadzieje ze to nie jakas torbiel czy miesniak czy inne dziwactwo...2 tygodnie temu nic nie widzial...czyżby??? :-))
No ja pelna obaw a mój sie cieszy jak diabli,moja mama też...a ja juz sie martwie na zapas,gdzie lozeczko postawie drugie itd...a moj facet juz wczoraj ogladal nowy samochod rodzinny,bo teraz nas jakby co bedzie 2+4=6 (sporo) :-) Szok!
No lekarz kazal brac wirtaminy i kwas foliowy pomomo ze w witaminach jest juz polowa dawki kwasu co w Foliku...no to biore...
No w/g lekarza termin mam na 7 kwietnia,w/g mnie i naszego poczecia i 2 poprzednich ciaz urodzu 1 kwietnia,a w/g usg to ciaza byla wczoraj 7 tygodni i 3 dni a to drugie jajeczko 5 tygodni i 3 dni...no i tak sobie mysle ze pewnie mialam 2 jajeczkowania w jednym cyklu przez to moje odchudzanie przed ciazą...bo jakby co to sa dwujajowe...jedno nad drugim...
To juz wiem czemu przytylam 3 kg w 3 tygodnie i brzuch wyglada jak na 5-cio raczki :-) Siedze dzis od rana i sie pocieszam dobrze ze nie 3,4 czy 5 dzieci...juz niech nawet i 2 zostana...
A nie wiecie czy w takim przypadku ciecie robia czy trzeba naturalnie? Jak rodzilam corke to obok mnie rodzila blizniaki naturalnie,bylam w szoku,teraz jestem przerazona...
Dobrze uciekam do obowiazkow codziennych...
Buziaczki...
Wooow az mi ciarki przeszly, rowniez gratuluje po cichu...
Musze wymyslec co by tu zjesc i nie oddac:-;
Milego dnia kobietki