reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam!

U nas w południe było -14 a ja się wybrałam na sklepy,oczywiście bez małej,bo nie miałam sumienia targać jej ze sobą:)I niedawno wróciłam!
A co kupiłam-to wrzucę na odpowiedni wątek...
Małż też już po pracy,a Bozia go skarała za to,że mnie wczoraj na wizytę do gina nie zawiózł... Auto mu się zepsuło!Nie to,żebym była złośliwa i źle życzyła,ale... No dobra,ma za swoje;-)

Uciekam,bo za niedługo musimy się z Marysią zbierać na roraty,mała nie odpuści-tak zawzięcie chodzi z lampionem,że aż mi czasem głupio,bo mnie to nie zawsze się chce...

anetka-dobrze,ze już wszystko jest dobrze,uważaj na siebie,kochana:)

reklama
lilou - grupa krwi na stare nazwisko nie powinna być żadnym problemem - przecież jakby co, w dowodzie masz również poprzednie nazwisko, a na grupie krwi z reguły jest też pesel a on się przecież nie zmienia.
Anetka - współczuję szpitala, też to przerabiałam dwukrotnie i nikomu nie życzę. Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze.

najwazniejsze,ze z toba i maluszkiem wszystko ok,teraz tylko anetka uwazajcie na siebie,relax,nie przemeczaj sie...a seksik nadrobicie:o)

monika - wor zdrowka !!!

odebralam dzieci,bo busy juz nie jedzily,po drodze zrobilismy mini-zakupy...doczlapalam sie do domku,odsapne i biore sie za pierogi...czy ktoras z was nie mialaby mi ochoty pomoc??? :o)

reklama
Do góry