reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ale mi sie dzis nudzi... nie mam co ze soba zrobic...ogladnelam juz chyba wszystkie wozki na alegro i takie przewijaki na stojaku razem z wanienka...ale czekam na styczen i wtedy zaczne zakupowe szalenstwo...ubranka mialam kupic teraz,ale zaluje ze wogole juz zaczelam je kupowac...bo nie dlugo szwagierka mi caly karton z Kanady przysle a tam takie sliczne sa i zupelnie inny gatunek niz u nas...podobno ma tam jakis sklep ze taniutko jest,nawet pampersy wychodza taniej...i gdyby nie koszt przesylki to byloby super...tydzien temu przyslala mi karton dla corki to na 2 lata mamy spokoj,nawet jak do zerowki pojdzie to juz praktycznie nic jej nie bede kupowac...ale mi dobrze....hmmm...

O moj kotek wrocil....biegne obiad odgrzewac...

mnie czeka glikoza w następny piątek lub następny poniedziałek bo w ten poniedziałek mam usg i dopytam ile czeka się na wyniki.Do ginki mam wizytę na 29 więc muszę je mieć na 29 :) Ja już nie mogę się doczekać tego poniedziałku aż mnie skręca. Wiem, że przede mną trudna niedziela, bo wybory a jestem informatykiem (pseudo) i protokoły drukuję. Moja komisja to zbieranina młodych ludzi co tylko dla kasy siedzą a ze szkolenia nic nie pamiętają. Penie do 2 lub 3 nad ranem będę to przerabiać.

ale mi sie wakacji zachcialo. plazy, slonca i morza. nie wiem czy uda sie w tym roku nad morze otwarte pojechac ale chociarz w zatoce sie wykompac hmm rozmarzylam sie a za oknem.... no coz brak mi slow co jest za oknem, juz wole snieg i mroz niz to co dzisiaj jest.

baby - odnośnie wywoływania - lekarz się jeszcze precyzyjnie nie określił, tylko powiedział, że może być wskazanie po poprzedniej ciąży, ale ze jeszcze o tym porozmawiamy.

Odnośnie glukozy - u mnie tez pozwalały kobitki wciskać cytrynę. Ja robiłam tę wiekszą dawkę na 2godziny czekania i myślałam że zejdę z głodu i pragnienia.Ciekawe jak będzie tym razem. Oby tylko godzinkę czyli 50g glukozy.

Ja mam dzisiaj mega lenia, ale obiad w lodówce, więc sobie bimbam. Próbuję wyciągnąć mena z domu, ale coś mu ciężko idzie. Pogoda pod psem,ale nie ma się co nad sobą litować.

reklama
Do góry