reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja mam takie bole w mostu ale ja mam stwierdzona astme i wiem ze to jest to, no i przyznam ze w ciazy teraz tej mi sie strasznie pogorszylo, bo zwykle inhalatora uzywalam 3 razy w roku a teraz od momentu jak zaszlam w ciaze to juz z6-7 razy na pewno bylo :( ide w piatek z tym do lekarza bo cholera boje sie ze pewnego dnia sie udusze a jestem sama z Joshem calymi dniami w domu...

reklama
Dzień dobry!

Ja znowu sobie długo pospałam. Nawet nie wstałam mężowi śniadania zrobić, ale zasłużył bo mnie wczoraj wkurzył wieczorem. A najgorsze że on wszytko zwala na ciąze to znaczy na hormony ciążowe, i jak tylko podniosę głos to mnie wyprowadza z równowagi bo mówi że mam zachwiania nastrojów itp, a swojej winy nie widzi:wściekła/y:
asiunia876 z astmą w ciąży nie ma żartów. szwagierce bardzo nasiliła się w ciąży, była pod stała opieką pulmonologa i dostawała sterydy. Podobno to lepsze dla dzidziusia nić kaszel i astma.

paprotka udanej wizyty!!

cucumber ale biedulka z Ciebie. Ucho potrafi strasznie boleć. ja bym tam czosnku do ucha nie wtykała, jedynie działała z tą kamforą.

baby badanie z glukozą to chyba najgorsze z możliwych. Do teraz je źle wspominam( do z poprzedniej ciąży, bo teraz niestety mnie czeka znów) Mi babeczki poradziły wcisnąć pół cytryny, co i tak było ochydztwem a ten zapach cytryny do dziś mnie odrzuca:crazy:

Niektóre z Was tak wcześnie wstają, a ja dzisiaj pospałam do 12:00 (!)

zazdroszczę Wam już tych regularnych ruchów, ja nadal nic albo prawie nic, ale cały czas trudno mi to rozpoznać...liczę na to, że już wkrótce ;)

Witam :)
Wczoraj miałam okropne popołudnie...:( Jak wracałam z pracy to baby trzasła w samochód którym jechałam i to w boczne drzwi które siedziałam!!!!!!!!! Ale na szczęście obiłam sobie tylko nogę i rękę a mały jest cały.... Ale ta wariatka jeszcze się chciała wywinąć od konsekwencji za spowodowanie stłuczki.... Myślałam, że ją zabiję za to... W końcu się jednak przyznała.... Ale mi strachu napędziła:(:(:(:(:(

Maluszek już tak mocno kopie że czuję go jak położę rękę na brzuchu i widzę taką małą kulkę jak mi się na brzuchu przemieszcza:):):)

p19u3e3k68ipzgd3.png

Na szczescie nic sie nie stalo ani tobie ani maluszkowi

Witajcie
oczko.gif

wczoraj wieczorem tak się wystraszyłam normalnie złapał mnie taki ból w klatce piersiowej i tak się rozchodził pod mostkiem że myślałam że to zawał a ja w ciąży czy ktoś tak już miał ... ?
dobrze że mam wizytę dziś bo boję się o małą

Ja bym powiedziala o tym lekarzowi na wizycie.

Lilou mnie powiedziały, żeby nie wciskać cytryny, ale okazuje się, że i tak nie miałam najgorzej, bo tylko 1 godz. musiałam wytrzymać, koleżanka musiała 2 godziny, tego bym nie przetrwała, kibelek byłby jak nic :(

mnie pewnie ta glukoza czeka, ale ja juz wiem ze nie dam rady. mam w domu glukometr, glukoze mozna kupic w aptece moze gin sie zgodzi bym sama zrobila. ja nigdy w zyciu nie zrobilam curu na czco a co dopiero 1-2 godz siedziec w przychodni??!!!!
objadek sie robi, jeszcze tylko ziemniaczki i troche posprzatac. teraz odpoczynek :)

o mam taki sam problem :(, ale czosnku nigdy nie probowalam i nawet nie slyszalam ale nastepnym razem sprobuje.
Ja ostatnio roplami do ucha sie ratowalam no i oczywiscie kamfora, potem tylko odetkalam strzykawka z woda i mydlem i jest juz ok. Wiec moze wez te krople do uszu?? no i oczywiscie wygrzac ucho, zawin szalikiem.
A jakie krople stosowałaś? Ja znam Atecortin ale on niestety na receptę a w domu nie mam.

kurde starty napis jest :( ale w aptece bez recepty. z tego co umiem przeczytac: "otinum" cholini salicylas. poprostu popros krople do uszu to w aptece dadza

reklama
Do góry