reklama
Hej dziewczyny,
mam problem z netem już od dłuższego czasu. Nie wiem kiedy uda się to naprawić. Nie lubię nie być na bieżąco a tu widze tylko rzeczy mnie omija, mnostwo postów na głównym, nowe tematy.
U mnie powiedzmy... jest ok. Pracuję, Wracam, śpię. Codziennie chciałbym chociaż zajrzeć tu na moment zeby podczytac co u was, niestety nie mam jak.
3majcie, buziakii. Mam nadzieję, że jakoś niedługo uda mi się to naprawić.
mam problem z netem już od dłuższego czasu. Nie wiem kiedy uda się to naprawić. Nie lubię nie być na bieżąco a tu widze tylko rzeczy mnie omija, mnostwo postów na głównym, nowe tematy.
U mnie powiedzmy... jest ok. Pracuję, Wracam, śpię. Codziennie chciałbym chociaż zajrzeć tu na moment zeby podczytac co u was, niestety nie mam jak.
3majcie, buziakii. Mam nadzieję, że jakoś niedługo uda mi się to naprawić.
właśnie pożarliśmy obiadek, rybka "po grecku"
zaraz biorę się za faworki plus jakieś ciasto, biszkopt? od kilku dni mam lepsze samopoczucie i wykorzystuję przypływ sił
do tego kupiłam sobie 2 książki i w wolnej chwili podczytuję
wszystkim z kłopotami finansowymi życzę poprawy sytuacji. znam temat dogłębnie. na szczęście u nas znaczna poprawa i na razie nie martwię się
zaraz biorę się za faworki plus jakieś ciasto, biszkopt? od kilku dni mam lepsze samopoczucie i wykorzystuję przypływ sił
do tego kupiłam sobie 2 książki i w wolnej chwili podczytuję
wszystkim z kłopotami finansowymi życzę poprawy sytuacji. znam temat dogłębnie. na szczęście u nas znaczna poprawa i na razie nie martwię się
A
asiunia876
Gość
cocosova a wlasnie myslalam co u Ciebie bo ucichlas cos na dlugo.
Ja musze zmienic moj suwaczek bo polozna mi powiedziala ze do mojego terminu z OM to na bank urodze (wywolanie) wiec mam sie tego nie trzymac. ide zmieniac
Ja musze zmienic moj suwaczek bo polozna mi powiedziala ze do mojego terminu z OM to na bank urodze (wywolanie) wiec mam sie tego nie trzymac. ide zmieniac
A
asiunia876
Gość
bo termin mam na 17go wg USG (i to oficjalny termin!) a 24 jest wielkanoc i polozna powiedziala ze oni nie przetrzymaja mnie przez swieta (a w swieta wywolan nie robia) i zrobia mi przed. Termin z OM mam na 25go - poniedzialek wielkanocny. taka jakas dziwna filozofia...hmmm
suwaczek zmieniony
suwaczek zmieniony
reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
asiunia-a miałaś już wywoływany wcześniejszy poród???
Podziel się: