reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
U nas nie będzie żadnych "cudów", zamówię normalny okrągły torcik w cukierni z napisem. My nie robimy imprezy, chrzestna mieszka daleko a chrzestny nie wiem czy wpadnie w ten dzień. Będziemy więc tylko my;-)i moi rodzice bo razem mieszkamy.

U nas też cudów nie będzie - nawet chrzestnych :p W rodzinie męża się po prostu nie praktykuje urodzin ani imienin, będziemy więc tylko my: rodzice i dziadkowie Adasia, może moje siostry też (u nas się świętuje każdą okazję do świętowania, acz skromnie). Ale torcik w autko będzie :-D

hej

trochę z opóźnieniem ale wrzucam nasze foteczki z urodzin Adiego i chrztu Niśki no i aktualniejsze :-)
oczywiście nie chwaląc się ;-) torcik made by mama :tak:

P4214906.jpgP4214937.jpgP4215055.jpgP4215117.jpgP5045708.jpgP5075781.jpg

co u Was słychać?
zapadła grobowa cisza nikt się nic nie chwali , nie opowiadacie co u Was się dzieje nowego...

no to ja sie trochę pochwalę :-D

Adi odpieluchowany, od wczoraj noc też bez pieluchy :) ogólnie super sobie radzi :)
do tego gaduła niesamowita buzia mu się nie zamyka i sto pytań do... :-D

Niśka raczkuje jak raczek do tyłu, siada z klęku, wstaje jak tylko znajdzie punkt podparcia no i gaworzy sobie nieźle :)

Adiego oczywiście wszędzie pełno :-D wszystko chce robic z nami, sprzątanie gotowanie, pranie, koszenie trawnika no i najważniejsza czynność czyli wymiana baterii :D hahha przynosi swoją skrzynkę narzedziową i "odkręca śrubki" razem z tatą a potem wymieniają wspólnie bateryjki :)

W polsce wszyscy w nim zakochani po uszy, bo z każdym pięknie się witał dawał buziaczki no i pogadał z każdym trochę :) teraz tesknota i wszyscy dzwonia na skype, zeby im przysłać Adiśka :D

no dobra to tyle chwalenia się teraz czekam na Wasze chwalipięctwo :tak:

Załączniki

• P4214906.jpg
    P4214906.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 216
  • P4214937.jpg
    P4214937.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 206
  • P4215055.jpg
    P4215055.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 203
  • P4215117.jpg
    P4215117.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 208
  • P5045708.jpg
    P5045708.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 215
  • P5075781.jpg
    P5075781.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 205
no zapadla cisza,ale może jak się odezwałaś, to niedźwiedzie powstaną z zimowego snu;)

Baby dzieciaki cudne, nie dziwie się,że tak tęsknią za Adim,w końcu to fajny gość,ale jak przeczytałam o raczkowaniu i wstawaniu Niśki to sie w głowe puknęłam ,myślę jak to,no i liczę...od października już tyle czasu,że hej! już masz dużą pannę...:) chyba nigdy nie zapomnę daty jej urodzin, bo byłam wtedy w szpitalu na badaniu z Natusią jak dostałam smsa;)

no a u nas..Natka też gada jak najęta, co prawda mi najłatwiej zrozumieć, ale dogadujemy się świetnie;) niestety ciągle w pampersie, wszelkie próby kończą się po całych dniach obsikiwania co chwilę wszytskiego jak kończą się ciuchy na przebranie..sika jak szalona wtedy:. teraz upały ,to łatwiej będzie, jutro znowu zdejmujemy pieluche, jak ją ma to w ogóle nie chce siadać teraz, odpukać ostatnie 2 tygodnie to tylko 2-3-4 pobudki w nocy, więc bajka jak dla nas,,po tym wszystkim
wyrzyna się ostatnia 5 i będzie spokój z zębami,hura:) a co jeszcze hm...

reklama
Eywa super, ze nocki juz takie fajne :tak:
a co do pieluchy to w końcu przyjdzie i jej czas na to, nie ma co się spieszyć, potrzebuje więcej czasu i tyle :-) na razie woli się skupić na czymś innym, zwłaszcza jak zęby jeszcze męczą, u nas z zębami przerwa póki co, piątki czekają na lepszy moment ;-)
a jak sobie radzisz z całą grupą? dajesz radę? jak sie odnajduje w tym Natka?

Bachucha fajnie, że parka będzie :-) to taka niesamowita odmiana jak po chłopcu pojawia się mała księżniczka, tak inaczej, fajnie jest :tak: kupujesz sukieneczki, spódniczki, rajstopki ;-):-D
jak się czujesz? jak mija ci ciąża? inaczej niż z Adasiem? imię wybrane?

w weekend byliśmy w ogrodzie botanicznym i nad morzem :)
super było, wyprawy udane :)
wrzucam więc trochę foteczek z weekendu i nie tylko :)
https://plus.google.com/photos/1056...s/5880177266569536417?authkey=CICbz9nf-unisgE

Do góry