reklama
Bachucha
Fanka BB :)
Ano pogody ani nastroju nie ma zbytnio, ale też już myślę o torcie dla mojego dwulatka - bardzo zdecydowanie auto :-)
A Wy jakie macie pomysły?
A Wy jakie macie pomysły?
ja też jakoś średnio z nastrojem choć u mnie pogoda znacznie lepsza niż u was, bo słoneczko i 6 st. na plusie
tort będzie u nas z klubem przyjaciół myszki miki
coś takiego planuję zrobić Sweet Kat's Creations: Mickey Mouse Clubhouse Cake
mam nadzieję, ze efekt będzie równie imponujący jak tutaj
tort będzie u nas z klubem przyjaciół myszki miki
coś takiego planuję zrobić Sweet Kat's Creations: Mickey Mouse Clubhouse Cake
mam nadzieję, ze efekt będzie równie imponujący jak tutaj
Bachucha
Myszka Miki - ambitnie :-)
Na pewno przekracza moje zdolności - ja jednak spróbuję zrobić takie autko (Adaś ma niesłabnącą fazę na brum-brumy wszelkiej maści:
Jak zrobić tort/ciasto w kształcie samochodu :: Skutecznie.Tv - YouTube
rzecz jasna udekoruję już po swojemu
Baby - a jak się miewa Nikusia? zęby już jej idą?
Na pewno przekracza moje zdolności - ja jednak spróbuję zrobić takie autko (Adaś ma niesłabnącą fazę na brum-brumy wszelkiej maści:
Jak zrobić tort/ciasto w kształcie samochodu :: Skutecznie.Tv - YouTube
rzecz jasna udekoruję już po swojemu
Baby - a jak się miewa Nikusia? zęby już jej idą?
kozica
mama Jakuba i Juliana
U nas nie będzie żadnych "cudów", zamówię normalny okrągły torcik w cukierni z napisem. My nie robimy imprezy, chrzestna mieszka daleko a chrzestny nie wiem czy wpadnie w ten dzień. Będziemy więc tylko my;-)i moi rodzice bo razem mieszkamy.
Bachucha
U nas też cudów nie będzie - nawet chrzestnych W rodzinie męża się po prostu nie praktykuje urodzin ani imienin, będziemy więc tylko my: rodzice i dziadkowie Adasia, może moje siostry też (u nas się świętuje każdą okazję do świętowania, acz skromnie). Ale torcik w autko będzie
hej
trochę z opóźnieniem ale wrzucam nasze foteczki z urodzin Adiego i chrztu Niśki no i aktualniejsze :-)
oczywiście nie chwaląc się ;-) torcik made by mama
co u Was słychać?
zapadła grobowa cisza nikt się nic nie chwali , nie opowiadacie co u Was się dzieje nowego...
no to ja sie trochę pochwalę
Adi odpieluchowany, od wczoraj noc też bez pieluchy ogólnie super sobie radzi
do tego gaduła niesamowita buzia mu się nie zamyka i sto pytań do...
Niśka raczkuje jak raczek do tyłu, siada z klęku, wstaje jak tylko znajdzie punkt podparcia no i gaworzy sobie nieźle
Adiego oczywiście wszędzie pełno wszystko chce robic z nami, sprzątanie gotowanie, pranie, koszenie trawnika no i najważniejsza czynność czyli wymiana baterii hahha przynosi swoją skrzynkę narzedziową i "odkręca śrubki" razem z tatą a potem wymieniają wspólnie bateryjki
W polsce wszyscy w nim zakochani po uszy, bo z każdym pięknie się witał dawał buziaczki no i pogadał z każdym trochę teraz tesknota i wszyscy dzwonia na skype, zeby im przysłać Adiśka
no dobra to tyle chwalenia się teraz czekam na Wasze chwalipięctwo
trochę z opóźnieniem ale wrzucam nasze foteczki z urodzin Adiego i chrztu Niśki no i aktualniejsze :-)
oczywiście nie chwaląc się ;-) torcik made by mama
co u Was słychać?
zapadła grobowa cisza nikt się nic nie chwali , nie opowiadacie co u Was się dzieje nowego...
no to ja sie trochę pochwalę
Adi odpieluchowany, od wczoraj noc też bez pieluchy ogólnie super sobie radzi
do tego gaduła niesamowita buzia mu się nie zamyka i sto pytań do...
Niśka raczkuje jak raczek do tyłu, siada z klęku, wstaje jak tylko znajdzie punkt podparcia no i gaworzy sobie nieźle
Adiego oczywiście wszędzie pełno wszystko chce robic z nami, sprzątanie gotowanie, pranie, koszenie trawnika no i najważniejsza czynność czyli wymiana baterii hahha przynosi swoją skrzynkę narzedziową i "odkręca śrubki" razem z tatą a potem wymieniają wspólnie bateryjki
W polsce wszyscy w nim zakochani po uszy, bo z każdym pięknie się witał dawał buziaczki no i pogadał z każdym trochę teraz tesknota i wszyscy dzwonia na skype, zeby im przysłać Adiśka
no dobra to tyle chwalenia się teraz czekam na Wasze chwalipięctwo
Załączniki
no zapadla cisza,ale może jak się odezwałaś, to niedźwiedzie powstaną z zimowego snu
Baby dzieciaki cudne, nie dziwie się,że tak tęsknią za Adim,w końcu to fajny gość,ale jak przeczytałam o raczkowaniu i wstawaniu Niśki to sie w głowe puknęłam ,myślę jak to,no i liczę...od października już tyle czasu,że hej! już masz dużą pannę... chyba nigdy nie zapomnę daty jej urodzin, bo byłam wtedy w szpitalu na badaniu z Natusią jak dostałam smsa
no a u nas..Natka też gada jak najęta, co prawda mi najłatwiej zrozumieć, ale dogadujemy się świetnie niestety ciągle w pampersie, wszelkie próby kończą się po całych dniach obsikiwania co chwilę wszytskiego jak kończą się ciuchy na przebranie..sika jak szalona wtedy:. teraz upały ,to łatwiej będzie, jutro znowu zdejmujemy pieluche, jak ją ma to w ogóle nie chce siadać teraz, odpukać ostatnie 2 tygodnie to tylko 2-3-4 pobudki w nocy, więc bajka jak dla nas,,po tym wszystkim
wyrzyna się ostatnia 5 i będzie spokój z zębami,hura a co jeszcze hm...
Baby dzieciaki cudne, nie dziwie się,że tak tęsknią za Adim,w końcu to fajny gość,ale jak przeczytałam o raczkowaniu i wstawaniu Niśki to sie w głowe puknęłam ,myślę jak to,no i liczę...od października już tyle czasu,że hej! już masz dużą pannę... chyba nigdy nie zapomnę daty jej urodzin, bo byłam wtedy w szpitalu na badaniu z Natusią jak dostałam smsa
no a u nas..Natka też gada jak najęta, co prawda mi najłatwiej zrozumieć, ale dogadujemy się świetnie niestety ciągle w pampersie, wszelkie próby kończą się po całych dniach obsikiwania co chwilę wszytskiego jak kończą się ciuchy na przebranie..sika jak szalona wtedy:. teraz upały ,to łatwiej będzie, jutro znowu zdejmujemy pieluche, jak ją ma to w ogóle nie chce siadać teraz, odpukać ostatnie 2 tygodnie to tylko 2-3-4 pobudki w nocy, więc bajka jak dla nas,,po tym wszystkim
wyrzyna się ostatnia 5 i będzie spokój z zębami,hura a co jeszcze hm...
Bachucha
Baby, piękne dzieciaki i tort też udany
my świętowaliśmy drugie urodziny Adasia w maleńkim rodzinnym gronie. Adaś gada po swojemu, codziennie dochodzi jakieś nowe słowo czy wyrażenie - cudne to jest. No i czekamy teraz na córeczkę
my świętowaliśmy drugie urodziny Adasia w maleńkim rodzinnym gronie. Adaś gada po swojemu, codziennie dochodzi jakieś nowe słowo czy wyrażenie - cudne to jest. No i czekamy teraz na córeczkę
reklama
Eywa super, ze nocki juz takie fajne
a co do pieluchy to w końcu przyjdzie i jej czas na to, nie ma co się spieszyć, potrzebuje więcej czasu i tyle :-) na razie woli się skupić na czymś innym, zwłaszcza jak zęby jeszcze męczą, u nas z zębami przerwa póki co, piątki czekają na lepszy moment ;-)
a jak sobie radzisz z całą grupą? dajesz radę? jak sie odnajduje w tym Natka?
Bachucha fajnie, że parka będzie :-) to taka niesamowita odmiana jak po chłopcu pojawia się mała księżniczka, tak inaczej, fajnie jest kupujesz sukieneczki, spódniczki, rajstopki ;-)
jak się czujesz? jak mija ci ciąża? inaczej niż z Adasiem? imię wybrane?
w weekend byliśmy w ogrodzie botanicznym i nad morzem
super było, wyprawy udane
wrzucam więc trochę foteczek z weekendu i nie tylko
https://plus.google.com/photos/1056...s/5880177266569536417?authkey=CICbz9nf-unisgE
a co do pieluchy to w końcu przyjdzie i jej czas na to, nie ma co się spieszyć, potrzebuje więcej czasu i tyle :-) na razie woli się skupić na czymś innym, zwłaszcza jak zęby jeszcze męczą, u nas z zębami przerwa póki co, piątki czekają na lepszy moment ;-)
a jak sobie radzisz z całą grupą? dajesz radę? jak sie odnajduje w tym Natka?
Bachucha fajnie, że parka będzie :-) to taka niesamowita odmiana jak po chłopcu pojawia się mała księżniczka, tak inaczej, fajnie jest kupujesz sukieneczki, spódniczki, rajstopki ;-)
jak się czujesz? jak mija ci ciąża? inaczej niż z Adasiem? imię wybrane?
w weekend byliśmy w ogrodzie botanicznym i nad morzem
super było, wyprawy udane
wrzucam więc trochę foteczek z weekendu i nie tylko
https://plus.google.com/photos/1056...s/5880177266569536417?authkey=CICbz9nf-unisgE
Podziel się: