reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

dzień dobry:-)
bachucha- gratulacje!!! na którego lipca termin?:-)

Antek jeszcze sypia w dzień, mama go kładzie około 13 bo inaczej od 17 jest nie do wytrzymania, ale ostatnio przesypia 1h, dziś wyjątkowo spał 2h.

reklama
erba przepraszam cię, coś pokręciłam z tą ciążą... wybacz

Moja Iśka różnie z tym spaniema lae lubi sobie jeszcze czasem drzemkę uciąć jak się nic nie dzieje. Za to Olo ma całkowity zakaz drzemek bo siedzi potem do późnej nocy, choć czasem się skuli gdzieś na kanapie i oko mu poleci.

erba przepraszam cię, coś pokręciłam z tą ciążą... wybacz

Moja Iśka różnie z tym spaniema lae lubi sobie jeszcze czasem drzemkę uciąć jak się nic nie dzieje. Za to Olo ma całkowity zakaz drzemek bo siedzi potem do późnej nocy, choć czasem się skuli gdzieś na kanapie i oko mu poleci.

Nie gniewam sie :) Składałam gratulacje dziewczynom i wyczaiłam za Mama Gracjanka jest w ciąży niestety nie pamietam nicka Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie i Bable

Baby dzieciaki super :)

Mama Gracjanka to jankesowa czyli Julia:-D

baby- już podziwiałam Twoje cuda na fb:tak: normalnie oni są jak z jakiegoś kalendarza:-D

Ostatnia edycja:
baby fajowe zdjęcia, a z tym kolorowym chyba ryżem nie? to co robiliście?

w occie rozpuszczasz barwniki spożywcze, do słoika i mieszasz z suchym ryżem najlepiej dać do zabawy dzieciakom, zeby trzepały słoikami :D a potem wysypujesz i zostawiasz do wyschnięcia i zabawa gotowa :)
Adi siedział nad tym ponad godzinę i przesypywał z miseczki do miseczki :D
najpierw miał kolory podzielone w małych miseczkach i przesypywał do jednej dużej a potem jak już wszystko wymieszał to przesypywał znowu do mniejszych :) świetna sprawa, super zabawka sensoryczna za grosze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry