reklama
jola.24
Fanka BB :)
erba przepraszam cię, coś pokręciłam z tą ciążą... wybacz
Moja Iśka różnie z tym spaniema lae lubi sobie jeszcze czasem drzemkę uciąć jak się nic nie dzieje. Za to Olo ma całkowity zakaz drzemek bo siedzi potem do późnej nocy, choć czasem się skuli gdzieś na kanapie i oko mu poleci.
Moja Iśka różnie z tym spaniema lae lubi sobie jeszcze czasem drzemkę uciąć jak się nic nie dzieje. Za to Olo ma całkowity zakaz drzemek bo siedzi potem do późnej nocy, choć czasem się skuli gdzieś na kanapie i oko mu poleci.
czołem babeczki
co prawda środek nocy ale jeszcze przy kompie jestem więc zaglądam pochwalić się trochę szkrabami
a co
https://plus.google.com/photos/1056...s/5849346908322879889?authkey=CMDw3PPn-9CJ_AE
co prawda środek nocy ale jeszcze przy kompie jestem więc zaglądam pochwalić się trochę szkrabami
a co
https://plus.google.com/photos/1056...s/5849346908322879889?authkey=CMDw3PPn-9CJ_AE
erba przepraszam cię, coś pokręciłam z tą ciążą... wybacz
Nie gniewam sie Składałam gratulacje dziewczynom i wyczaiłam za Mama Gracjanka jest w ciąży niestety nie pamietam nicka Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie i Bable
Baby dzieciaki super
Bachucha
Fanka BB :)
Pandora, mam termin na drugą połowę września, ok. 17-tego. A Ty? Znasz już płeć?
Baby - cudne dzieciaki
Pozdrawiam wszystkie cieplutko :-)
Baby - cudne dzieciaki
Pozdrawiam wszystkie cieplutko :-)
baby fajowe zdjęcia, a z tym kolorowym chyba ryżem nie? to co robiliście?
w occie rozpuszczasz barwniki spożywcze, do słoika i mieszasz z suchym ryżem najlepiej dać do zabawy dzieciakom, zeby trzepały słoikami a potem wysypujesz i zostawiasz do wyschnięcia i zabawa gotowa
Adi siedział nad tym ponad godzinę i przesypywał z miseczki do miseczki
najpierw miał kolory podzielone w małych miseczkach i przesypywał do jednej dużej a potem jak już wszystko wymieszał to przesypywał znowu do mniejszych świetna sprawa, super zabawka sensoryczna za grosze
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: