Bachucha
Fanka BB :)
Kupiłam dla przyszłej królewny sukieneczkę i bluzeczkę jak poznałam płeć, niedługo potem dostałam od koleżanki, która ma 3-letnią córeczkę i oczekuje lada tydzień synka 4 pudła ubranek dziewczęcych, po Adasiu mam trochę uniseks (takich z koparkami i samochodami też ;-) ), więc mam już wszystko . Żadnych większych zakupów nie planuję bo mam po Adasiu zostawiony wózek, łóżeczko, przewijak itd. w końcu planowaliśmy rodzeństwo ;-) . Imienia nie mamy jeszcze, ale trochę czasu zostało jakby nie było ;-)
Ciąża - cóż - jestem żywym dowodem na to, że błogosławiony stan za każdym razem przebiega inaczej, ale tak czy inaczej francowacie. Przy Adasiu krwawiłam, wizytowałam szpitale i musiałam leżeć, teraz pod tym kątem wszystko ok, za to od początku trzeciego miesiąca tj. już ponad trzy miesiące mam ogromne problemy z oddychaniem (astma kwitnie), wiecznie zatkany nos, a od dwóch tygodni dodatkowo chrypę jakbym ukradkiem popijała denaturat całymi butelkami . Oczywiście zażyć nie mogę nic oprócz podstawowych lekarstw na astmę - żyć się da, w dzień jest ok, ale łatwo nie jest, bo noce mam przechlapane. Jeszcze tylko cztery miesiące +/- 2 tygodnie...
No i najważniejsze, że mała ma wszystkie parametry w normie
Baby, zdjęcia super, Adaś ma taką samą piaskownicę i uwielbia się w niej bawić
Ciąża - cóż - jestem żywym dowodem na to, że błogosławiony stan za każdym razem przebiega inaczej, ale tak czy inaczej francowacie. Przy Adasiu krwawiłam, wizytowałam szpitale i musiałam leżeć, teraz pod tym kątem wszystko ok, za to od początku trzeciego miesiąca tj. już ponad trzy miesiące mam ogromne problemy z oddychaniem (astma kwitnie), wiecznie zatkany nos, a od dwóch tygodni dodatkowo chrypę jakbym ukradkiem popijała denaturat całymi butelkami . Oczywiście zażyć nie mogę nic oprócz podstawowych lekarstw na astmę - żyć się da, w dzień jest ok, ale łatwo nie jest, bo noce mam przechlapane. Jeszcze tylko cztery miesiące +/- 2 tygodnie...
No i najważniejsze, że mała ma wszystkie parametry w normie
Baby, zdjęcia super, Adaś ma taką samą piaskownicę i uwielbia się w niej bawić