reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Hej babki

Baby mysle ze uda ci sie to zalatwic, u nas nie wymagaja takich cudów...
nati drówka dla ciebie i Asi
Ja wczoraj liwce pierwszy zabieg zrobilam z plynem i emulsja i masakra jakas, wysypalo ja, drapie sie jak opetana a u nas dlugi weekend, juz dzwonilam do lekarki, kazala na razie zostac przy samym nawilzaniu ale juz boje sie cokolwiek robic zeby nie pogorszyc.
My dzis parade zaliczylismy z okazji sw.Patryka ktorej to fragmencik wam wstawiam
[video=youtube;MvXW6WPk9Tc]http://www.youtube.com/watch?v=MvXW6WPk9Tc[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczkaaa no Natka te kubki ma juz z pół roku i fakt,ciągle na topie, kilka w wannie,kilka w zabawkach, do róznych rzeczy się przydają jej;) ostatnio łyżeczką w nich coś merda i mnie tym karmi pozniej;)

Eywa muszę jeść dla trojga nie za troje, bo inaczej musieliby mi drzwi poszerzać :-D

Aneczka termin na początek października, więc całe wakacje

Nati to widzę, że Asi powoli przechodzi :)

Jolu my nie poszliśmy na paradę, bo do centrum mamy 40 min. autobusem a z wózkiem i tak pewnie byśmy nie wsiedli do autobusu, więc woleliśmy sie nie ruszać z domu i w sumie dobrze, bo koło południa padał grad i grzmiało nieźle więc pewnie by nas zmoczyło

ugotowałam dzisiaj na obiad barszcz ukraiński i się właśnie obżeram, zaraz chyba pęknę :-p
no i oglądamy po raz setny Lejdis, chyba nigdy mi się to nie znudzi :tak:

niestety o 6 temp 39.5 :-(, pojechaliśmy na pogotowie. Angina i ona i ja :-(
od 3 do 4 ja nosiłam o 4 stwierdziłam że usiadę bo się przewrócę, zasnęła o 5 i o 6 krzyk i gorączka.
dostałyśmy antybiotyk, tartum verde i bakterie. teraz humor super. ale nie może leżeć bo katar spływa i się dławi wczoraj wieczorem wymiotowała. noż kurde pierwszy raz chora i to od razu z kopyta :-(

Witam :-D Wróciłam, cieszycie się? ;-) Przywiozłam ze sobą wiosnę i cieszy mnie ona w tym roku jak nigdy :-)
Poczytałam ostatnią stronę, ale nadrobię Was później, bo przez tydzień byłyśmy z Oliwką u moich dziadków i mam teraz sprzątam, piorę, itd. Oliwka tupta, aż miło. Wierzyć się nie chce, że to tak szybko nastąpiło :-)

Nati
, współczuję choroby. A dajesz Asi coś przeciwbólowego? Może daj jej nurofen, to nie będzie się tak męczyła i gorączka przy okazji spadnie.

hej
Dzięki za podpowiedzi jeśli chodzi o wiosenna garderobę:-) Ja w końcu ubrałam mała w body z długim,sweterek z kapturkiem i kurteczkę nową śliczna czerwoną:-) taka dosyć cienka. Czapeczkę bawełnianą ale kapturek ubrałam bo jakoś nie byłam pewna czy nie za lekko na głowie. U nas wczoraj pogoda była cudna prawie 3 godzinki chodziłyśmy. Miałam w planach dwa spacerki ale usnęłyśmy obie popołudniu na 2 godzinki i jakoś już było za późno.
jola.24-uwielbiam takie irlandzkie klimaty:-)
kozica,aneczka- mój M.nie choruje jedno szczęście aż się boję co to będzie jak przyjdzie mu walczyć o życie;-)
Dziewczyny zdrówka dla Was i maleństw, my póki co się trzymamy, tzn ja przewlekle zmęczona jestem mam mega sińce(niech żyje podkład kryjący)Mam coś z uchem-byłam u laryngologa i niby coś z trąbką eustachiusza, może od wiatru, może od infekcji(żadnej nie miałam). Wydałam 70zł na prywatną wizytę i nawet nic mi nie zapisał bo karmiąca jestem. Kazał cierpliwie czekać aż samo się ciśnienie wyrówna.

Co do pomysłów na roczkowy prezent to my myślimy o takim stoliku edukacyjnym, widziałam taki z małymi organkami, książeczka ba nawet ciuchcia mała jest:-)

reklama
Nati, to może oprócz tego daj jeszcze 3 razy dziennie po 4 ml paracetamolu? Wiem, że można dawać jednocześnie oba leki, jeśli jeden jest za słaby.

Do góry