reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej babki

Baby mysle ze uda ci sie to zalatwic, u nas nie wymagaja takich cudów...
nati drówka dla ciebie i Asi
Ja wczoraj liwce pierwszy zabieg zrobilam z plynem i emulsja i masakra jakas, wysypalo ja, drapie sie jak opetana a u nas dlugi weekend, juz dzwonilam do lekarki, kazala na razie zostac przy samym nawilzaniu ale juz boje sie cokolwiek robic zeby nie pogorszyc.
My dzis parade zaliczylismy z okazji sw.Patryka ktorej to fragmencik wam wstawiam
[video=youtube;MvXW6WPk9Tc]http://www.youtube.com/watch?v=MvXW6WPk9Tc[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczkaaa no Natka te kubki ma juz z pół roku i fakt,ciągle na topie, kilka w wannie,kilka w zabawkach, do róznych rzeczy się przydają jej;) ostatnio łyżeczką w nich coś merda i mnie tym karmi pozniej;)

Eywa muszę jeść dla trojga nie za troje, bo inaczej musieliby mi drzwi poszerzać :-D

Aneczka termin na początek października, więc całe wakacje

Nati to widzę, że Asi powoli przechodzi :)

Jolu my nie poszliśmy na paradę, bo do centrum mamy 40 min. autobusem a z wózkiem i tak pewnie byśmy nie wsiedli do autobusu, więc woleliśmy sie nie ruszać z domu i w sumie dobrze, bo koło południa padał grad i grzmiało nieźle więc pewnie by nas zmoczyło

ugotowałam dzisiaj na obiad barszcz ukraiński i się właśnie obżeram, zaraz chyba pęknę :-p
no i oglądamy po raz setny Lejdis, chyba nigdy mi się to nie znudzi :tak:

niestety o 6 temp 39.5 :-(, pojechaliśmy na pogotowie. Angina i ona i ja :-(
od 3 do 4 ja nosiłam o 4 stwierdziłam że usiadę bo się przewrócę, zasnęła o 5 i o 6 krzyk i gorączka.
dostałyśmy antybiotyk, tartum verde i bakterie. teraz humor super. ale nie może leżeć bo katar spływa i się dławi wczoraj wieczorem wymiotowała. noż kurde pierwszy raz chora i to od razu z kopyta :-(

Witam :-D Wróciłam, cieszycie się? ;-) Przywiozłam ze sobą wiosnę i cieszy mnie ona w tym roku jak nigdy :-)
Poczytałam ostatnią stronę, ale nadrobię Was później, bo przez tydzień byłyśmy z Oliwką u moich dziadków i mam teraz sprzątam, piorę, itd. Oliwka tupta, aż miło. Wierzyć się nie chce, że to tak szybko nastąpiło :-)

Nati
, współczuję choroby. A dajesz Asi coś przeciwbólowego? Może daj jej nurofen, to nie będzie się tak męczyła i gorączka przy okazji spadnie.

hej
Dzięki za podpowiedzi jeśli chodzi o wiosenna garderobę:-) Ja w końcu ubrałam mała w body z długim,sweterek z kapturkiem i kurteczkę nową śliczna czerwoną:-) taka dosyć cienka. Czapeczkę bawełnianą ale kapturek ubrałam bo jakoś nie byłam pewna czy nie za lekko na głowie. U nas wczoraj pogoda była cudna prawie 3 godzinki chodziłyśmy. Miałam w planach dwa spacerki ale usnęłyśmy obie popołudniu na 2 godzinki i jakoś już było za późno.
jola.24-uwielbiam takie irlandzkie klimaty:-)
kozica,aneczka- mój M.nie choruje jedno szczęście aż się boję co to będzie jak przyjdzie mu walczyć o życie;-)
Dziewczyny zdrówka dla Was i maleństw, my póki co się trzymamy, tzn ja przewlekle zmęczona jestem mam mega sińce(niech żyje podkład kryjący)Mam coś z uchem-byłam u laryngologa i niby coś z trąbką eustachiusza, może od wiatru, może od infekcji(żadnej nie miałam). Wydałam 70zł na prywatną wizytę i nawet nic mi nie zapisał bo karmiąca jestem. Kazał cierpliwie czekać aż samo się ciśnienie wyrówna.

Co do pomysłów na roczkowy prezent to my myślimy o takim stoliku edukacyjnym, widziałam taki z małymi organkami, książeczka ba nawet ciuchcia mała jest:-)

reklama
Nati, to może oprócz tego daj jeszcze 3 razy dziennie po 4 ml paracetamolu? Wiem, że można dawać jednocześnie oba leki, jeśli jeden jest za słaby.

Do góry