reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam się i ja :-)
baby fajne łóżeczko
jola oby to nie bylo żadne dziadostwo :*

ja dzisiaj wróciłam o 17 z pracy i zabrałam Tysię na półgodzinny spacer, bo teściowa z nią nie była :baffled:
ja wiem, że Tysia ciężka jest na spacerach (i niekoniecznie mam na myśli wagę :p) ale bez przesady- mogłaby z nią wychodzić, zwłaszcza, jak dzisiaj było tak pieknie...

Bardzo mu się to podoba :)
Musieliśmy wcześniej zacząć Adiego przyzwyczajać do spania obok, bo w 4 osoby byłoby nam ciężko spać całą noc, część nocy ok, ale nie całą :tak:

Witam się z tax Office....buuuu....musze samochód opłacić a tu jak zwykle kilometrowa kolejka.
baby no niestety juz tylko nieliczne osoby zaglądają, jak Adi w nowym łóżku? I jak ty się czujesz? Na kiedy masz dokładnie termin?

Witam się z tax Office....buuuu....musze samochód opłacić a tu jak zwykle kilometrowa kolejka.
baby no niestety juz tylko nieliczne osoby zaglądają, jak Adi w nowym łóżku? I jak ty się czujesz? Na kiedy masz dokładnie termin?

współczuję, nie cierpię kolejek
czuję sie dobrze :) nie mam czasu na myślenie o ciąży jak to było przy Adim, więc wszystko na spokojnie leci :tak: chyba po prostu nie mam czasu się niczym martwić i to dlatego :-p
Adi bardzo lubi swoje łóżeczko, co prawda w środku nocy przyszedł do Nas ale wcześniej spał grzecznie więc jest spoko :)

ja jestem ale nie chce mi się nic. Asia zakatarzona. całą noc nie spałam

oj, to dużo zdrówka dla Asi, katar to koszmar, sama mam nadal więc wiem niestety :sorry2:

Witam!
Baby łóżko wygląda super :tak:

Tak tu pusto bo się ładna pogoda zrobiła i wszyscy albo sprzątają albo na spacery latają ;-)

na fejsie tez 'pusciej', nie martwcie sie ;)

u mnie tez nie ma na nic czasu, tzn nie bylo caly tydzien, bo dzieciarnia cala okupowala dom - podejrzenie anginy, ale przeszlo bez goraczki, wiec pewnie tylko wirus.

i teraz tez nie mam jak pisac, bo kuzwaaaa nienawidze tego, ale od chyba 15 nie jadlam nic i umieram z glodu. jak zwykle wieczorem :p i musze jakas kolacje pyknac koniecznie, bo zwariuje. buziaki

reklama
Aenye nic od 15:baffled: masakra, tzn. normalnie bym przeżyła, ale teraz to co 2-3 godziny coś muszę jeść bo inaczej mdłości i tulimy kibelek :zawstydzona/y: więc od 15 zdążyłam już zjeść obiad (rybka smażona, surówka i ziemniaczki), przekąskę (1 kanapka), kolację nr1(3 kanapki) i kolację nr2(2 kanapki) więc jak widzicie przemiał mam niezły :-D

Kozica u mnie akurat na odwrót, ładna pogoda się skończyła i leje od wczoraj więc spacerek zaliczony króciutki i siedzimy w domu, bo żadna przyjemność łazić w strugach deszczu :dry:

Nati jak dzisiaj Asia? lepiej coś czy dalej jej cieknie z nosa?

Adi śpi, co prawda już raz sie obudził, ale to dlatego, że się poprzekręcał i zrzucił z siebie kołdrę no i zwyczajnie zmarzł, tak to dopiero 23-24 się budzi

Do góry