reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a my mamy dzisiaj obiad śmieciopwy, czyli zupki chińskie i mortadele smażoną w jajku i bułce tartej. dzień lenia :-):-), no ale od jutra remont łazienki :-)

u kuzyna:
Zdjęcie0266.jpg

sa w trakcie budowy domu więc beton na podłodze itp. no ale sami buduja tj Jarek, Ela i ich 18-sto letni syn. więc i tak im szybko idzie ( 2-gi rok)

reklama
Ze wzgledu że Asia spała tylko dzisiaj w samochodzie ( w dwie strony po ok 45min) a że do 17 nie zasnęła, później jej nie pozwalam to już wykąpałam, po kolacji i sie troszkę rozbawiła. nie chce jej kłaść przed 19-stą bo sie obudzi za o godz i będzie szaleć.

Co tu taka cisza laski co?

teściowa obiad przywiozła, na jutro zrobiła i małą wynosili aż miło! z mamcią i Sebą byliśmy na sankach bo nawet ładna pogoda. Jutro babcia przyjdzie do młodej a we wtorek do żłoba. Hitem jest chodzenie za jeździkiem i ogródkiem muzycznym :-)

u mnie nati podobnie - koło 17 mała padnięta to ją ululaliśmy a potem jazda.. niby po kąpaniu i butli do łóżeczka odłożona ale spać księżna nie zamierzała. To lulałam i ręce do kolan..

mitaginka - cyca w dzień to mała nie chce chyba że suta do zabawy bo palcem wskazującym się bawi o suta a w nocy teraz oprócz 2 flaszek tak od 3 cyca targa ale tylko lewego!!

muszę iść do spółdzielni bo nam naliczyli czynsz z kosmosu. wrrrrrr nie lubie takich spraw załatwiać!!!! no ale naliczyli nam 18m3 wody jak zużywamy 10. noż k... m... jakim prawem???? spółdzielnia dopiero od 10 bo bym już poszła żeby mieć z głowy

reklama
Ja też póki co tylko się witam.
Zabieram się za sprzątanie i może później postaram się coś napisać.
Miłego dzionka!

Edit: Aenye, jak było?

Do góry