reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

a my mamy dzisiaj obiad śmieciopwy, czyli zupki chińskie i mortadele smażoną w jajku i bułce tartej. dzień lenia :-):-), no ale od jutra remont łazienki :-)

u kuzyna:
Zdjęcie0266.jpg

sa w trakcie budowy domu więc beton na podłodze itp. no ale sami buduja tj Jarek, Ela i ich 18-sto letni syn. więc i tak im szybko idzie ( 2-gi rok)

reklama
Ze wzgledu że Asia spała tylko dzisiaj w samochodzie ( w dwie strony po ok 45min) a że do 17 nie zasnęła, później jej nie pozwalam to już wykąpałam, po kolacji i sie troszkę rozbawiła. nie chce jej kłaść przed 19-stą bo sie obudzi za o godz i będzie szaleć.

Co tu taka cisza laski co?

teściowa obiad przywiozła, na jutro zrobiła i małą wynosili aż miło! z mamcią i Sebą byliśmy na sankach bo nawet ładna pogoda. Jutro babcia przyjdzie do młodej a we wtorek do żłoba. Hitem jest chodzenie za jeździkiem i ogródkiem muzycznym :-)

u mnie nati podobnie - koło 17 mała padnięta to ją ululaliśmy a potem jazda.. niby po kąpaniu i butli do łóżeczka odłożona ale spać księżna nie zamierzała. To lulałam i ręce do kolan..

mitaginka - cyca w dzień to mała nie chce chyba że suta do zabawy bo palcem wskazującym się bawi o suta a w nocy teraz oprócz 2 flaszek tak od 3 cyca targa ale tylko lewego!!

muszę iść do spółdzielni bo nam naliczyli czynsz z kosmosu. wrrrrrr nie lubie takich spraw załatwiać!!!! no ale naliczyli nam 18m3 wody jak zużywamy 10. noż k... m... jakim prawem???? spółdzielnia dopiero od 10 bo bym już poszła żeby mieć z głowy

reklama
Ja też póki co tylko się witam.
Zabieram się za sprzątanie i może później postaram się coś napisać.
Miłego dzionka!

Edit: Aenye, jak było?

Do góry