reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aneczka a o co chodzi z bratem matki Madzi? bo nie słyszałam.

asia mi się w kuchni zamykała więc bramka konieczna a z pokoju ucieka jak zamknę to też się wścieka

Ja o bracie też nie słyszałam ale ważne jest też to co mówią psychologowie, która matka w razie wypadku myśli o sobie? żadna, każda myśli o dziecku... dla mnie to nie był wypadek a czy ktoś pomagał nie wiem, ale mąż który nie widzi, że dziecko w wózku jest martwe? też mi to nie pasuje... czekamna to co się okarze w trakcie śledztwa i po sekcji...

Nati fajna bramka :)

Koot dużo zdrówka, a na L4 trochę odpoczniesz :)

jasnowidz stwierdził, że to było zaplanowane morderstwo i brało w nim udział jeszcze 2 mężczyzn. A dziwne jest że pojawiają się matki teściowie a nie rodzicie.. słyszałam że jej matka i jej brat nie chcą mieć absolutnie nic wspólnego z tą sprawą..

oby wszystko wyjaśnili bo bardzo dużo wątpliwości jest. I czy my je poznamy??

Moja gwiazda już się raz obudziła, wciągnęła 120 ml mm, ziewnęła, puściła gaz i poszła spać. No złote dziecko :-)

Witaj serdecznie!!!

Mila już przed 7 w najlepszej zabawie więc trza kompa odpalić :-) o dziwo rano wciągnęła tylko 60 mleka :szok: a w nocy tradycyjnie 2x150. Bo i od kiedy pije mm w nocy to regularnie przesikuje wszystko co ma w obrębie pupy.. jakoś z lenistwa jej w nocy nie przebieram a tu trzeba będzie.. a Wy przebieracie w nocy??

Aneczka byłaś ostatnia i pierwsza. :-), nie przewijam w nocy ale stwierdzić muszę że dada lepsze od pampersów. zdarza mi sie ok 4 zdjąć pieluchę i do rana śpi bez ( Asia nie sika przez sen więc jak się tylko budzi to na nocnik)
u nas noc ok, m teraz robi nam śniadanko ( ja śledzie w śmietanie, Asia parówki) a ja na bb :-), no żyć nie umierać.

no właśnie.. ja mam i dady i huggisy z disneyem i jeszcze przesikuje.. ale pampek rano mega naładowany moczem księżnej. Czas będzie dupsko podnieść w nocy. A Dżoana tylko cyca w nocy pije?? Bo jak dawałam cyca to nie było problemu ale targała mi go z 6 razy :szok: No i gratuluję porannej suchości - medal się i Tobie i małej należy!!

Mój małżon właśnie oczy otwiera bo go córeczka budzi :-) Sałatkę mam od wczoraj, młody płatki i też da radę ze sniadaniem. Ale Nati masz małżona - robi śniadanko rodzince - fiu fiu

tylko cyca w nocy i to nie dużo dzisiaj z 3 razy max. mi ostatnio 2 razy właśnie ok 4 przesikana sie pobudziła i była w pampersie jak z ciekawości kupiłam dady to już ok. z lenistwa nie przewijam tylko rozbieram przytulam i tak śpimy do rana

reklama
Witam
Dziewczyny ja też od początku nie wierzyłam w historię tej matki, za dużo szczegółów podawała(cecha kłamstwa) uważam że jej mąż też jest w to zamieszany. Tak jak piszecie jak wychodzi się na spacer to jedno zamyka drzwi, drugie czeka przy wózku potem jakoś wspólnie się znosi ten wózek co ani razu nie zajrzał do środka?

nati_k-Ty już sadzasz na nocnik? Nie za szybko? Moja w pampersie prześpi całą noc, czasami przewijam ją jak idę do pracy około 5 a w weekend dopiero około 7 i póki co pielucha daje rade.
Mi nikt śniadania nie zrobi:-( Sama musiałam wszystko przyszykować, ba nawet ciasto już w piekarniku siedzi. Bądź co bądź nie potrafię piec ale dobry zakalec nie jest zły;-)

Moja Amelka mnie wykończy nocnymi pobudkami, cały czas chce cyca, pociumka chwile choć bardzo łapczywie i śpi dalej. Po pierwszej pobudce już zostaje w naszym łóżku o co jestem zła bo jest mi niewygodnie i zimno(za mała kołdra na 3 osoby) ale nie wyobrażam sobie jej każdorazowo odkładać bo dzisiaj to chyba z 6 razy się obudziła. Już nie wiem czy to ząbki czy może głodna jest?

Tyle tu tworzycie chciałam każdej coś odpisać...następnym razem:-)

Do góry