reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Eywa dokładnie to wszystko sie nie trzyma kupy.... no i ciało znaleziono... nagle jej się przypomniało, ze ciało jest w innym miejscu... nie będę jej oceniać, bo nie wiem jak było, ale żal mi tego maleństwa i całej rodziny, potworna strata:-( i to w takich okolicznościach...

Bachucha spóźnione STO LAT dla Adasia :)

Mitaginko gratuluję aneksu :) super :) zabków też gratuluję :) rozumiem, że chodziło ci o dolne dwójki tak? napisałaś jedynki ;)
fajnie, że sytuacja z teściową wyjaśniona, oby się Wam udało dogadać :) no i oczywiście nadal podziwiam, dla mnie taka sytuacja jest nie do przejścia i teściowa wie, że ja się na to nie zgadzam i że mam na nią uczulenie chyba też:-D

reklama
Hej!

nie byo mnie kika dni przeczytaam wszystko, ale pewnie nie na wszystko odpisze, bo po drodze zapomne.

Przede wszystkim gratulacje Baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szok, fajny spontan:)
Nati mam nadzieje ze u Asiu juz lepiej z raczka....
Eywa wspolczuje tych wszysch nocek, no kiedys to musi minac.
Mitaginko ja mam tez sporo sytuacji,ze mnie krew normalnie zalewa, moja tesciowa przeciez jest tez z Piotrusiem, ale nie oszukujmy sie nikt nie da maluchom tyle milosci co babcia, zadna opiekunka, a zlobek, maskara! Moj mi caly czas powtarza, zw matke sie ma tylko jedna, i ze zawsze sie to ja kocha nad zycie, nie ma o czym gadac. Powinnysmy sie cieszyc ze mamy takie bacie, taka jest prawda...

Wiecej grzechow nie pamietam.
Teraz usprawiedliwiam swoja nieobecnosc....
We wtorek w pracy zle sie poczulam, wyszlam wczesniej, przyszlam do domu, ledwo zywa wykapalam Piotrka i poszlam spac o 20:00 o godzinie 2 obudzilam sie goroaczka 39.8!!!! Poszlam do lekarza nastepnego dnia i nie wiedzieli co mi jest, badania krwi, moczu itd. No i okazalo sie ze mam mega infenkcie drog moczowych, chcieli mnie w szpitalu klasc. trzy dni goraczka 39 z czyms, schudlam 4 kd przez te kilka dni, jestem wycienczona i na L4 w domu.

Z wiesci lepszych...Piotrus ruszyl dupe i sie czolga:)
I zaczal jesc kawalki.

Busiole dla WAS.

P.S. Pytalam ortopedy o buciki po pierwszych kroczkach, mowil, ze najlepiej w sskarpetach.

ja tez nie wierze w wypadek. no chyba że jakiś przypadek że głową w próg ale mało prawdopodobne, pozatym jaki szok?? moja mama kiedyś była świadkiem jak kobieta wleciała do sklepu wołając dzwońcie na pogotowie moje dziecko moje dziecko. okazało się że mały 8 miesięczny synek spadł z przewijaka i to był szok bo wyleciała z nim do sklepu szukając pomocy mając telefon w kieszeni. a nie że w szoku chciała schować maleństwo. i tez widziałam tą wypowiedż męża że pomógł wózek znieść, mój m mówił że nie wyobraża sobie sytuacji żeby nie zajrzał w wózek. no dziwne to wszystko oby dostała duży wyrok!!!!!!

zrobiliśmy bramkę zabezpieczającą przed dzieckiem, gonie m aby wiercił ale kurde marudzi. teraz już mnie pogonił abym mu pomogła. więc idę

a z rączką ok, rano obudziła się i ani śladu

Ostatnia edycja:
A gdzie ta bramke bedziecie montowali? Macie schody czy cos?
A Nati, kafle piekne, ja ma lazienke w bardzo podobnych:)

Witajcie kochane!!
Mieliśmy gości, niedawno wyszli, zmywarka myje, małżon poszedł auto do garażu odstawić i naładować aku a ja mam czas na bb - jednym okiem łypię na tvn a ciałem resztą jestem tu! Przeczytam co tam się u Was dziś działo..

bramke na drzwi kuchenne ale i chyba pokojowe zrobimy aby mi z pokoju nie uciekała

Asia właśnie je szprotki krzyczy i się domaga :)

Koot – zdrówka życzę.. ale miałaś chorobowe przeżycia..

nati – a gdzie ty tą bramkę umocowałaś?? na futryny drzwi?? a jak rączka?? jakieś ślady są??

mitaginka – ale masz super weekend – teściowa widzę kumata i sama zajarzyła że coś nie tak (wyjątek wśród teściowych chyba) no i umowa na stałe i podwyżka – ogromne gratulacje!!!

ja dziś też non stop tvn24.. jestem w szoku co się dzieje... ja myślę że ktoś jej pomagał i śmierdzi mi postać jej brata.. nie osądzam bo pewnie do końca życia laska sobie sama nie wybaczy. Żal rodziny bo dramat jest wielu osób i medialna nagonka też im długo nie pozwoli do życia wrócić..

moja Miss mega maruda – non stop ręce i mamy nowy hit – łązi za pchaczem i za muzycznym ogródkiem – w zależności na co ma ochotę. Tak się skubana nauczyła chodzić za nimi że zaczyna już lekko biegać :szok: Oczywiście od czasu do czasu bam na dupsko. Trochę melodyjek włączonych i chodzenia ciąg dalszy. Ale marudzi i zrzędzi że czasem wymiękam.. chata posprzątana, żarełko jakieś jest i miło.. terrorystka śpi więc trochę wolnego. Małżon pofarbował mi włosy i obciął – cholernie tego nie lubi ale czego nie robi się dla kochanej żony :-)

bramka taka ( podpatrzone u cucumber bo na fb pokazywała) z rurek pcv, super sprawa roboty pół godziny koszt 25 zł
Zdjęcie0262.jpg

reklama
Do góry