a wogóle nie mogłam dzisiaj wstać do pracy, najlepiej żeby mnie ktoś wykopał, załamka w pracy dowiedziałam się że gł. księgowa wraca z chorobowego dopiero w listopadzie porostu super ja nie dość że mam swoja robotę to jeszcze ją muszę zastępować , wiem że jest po szpitalu więc nic za to niemożne , ale ja też bym chciał troche luzu w pracy a nie ze mam jeszce więcej już prawie miesiąc jej nie mam i niemogłam się doczekać kiedy wruci a tu takie buty , jak wracam do domu to niemam siły juz na nic, a trzeba posprzatać, wyprasować, ugotować obiad, pomyć , posprzatać itp.
reklama
natusiu - brzuszek CI ciąży, bo w CIĄŻY jesteś a tak poważnie, to dziękuję dziewczyny, że jesteście
wróciłam po rozmowie z dyrkiem. trwała 1,5h. pani się wszystkiego wyparła. ale to nic,ja i tak wierzę dziecku. zrobłam dym, opowiedziałam co jeszcze mi leży na sercu. a jutro dorwę sprzątaczkę na ulicy, albo w jakimś zakątku i wytłumaczę, co jej zrobię jak jeszcze raz odezwie się do mojego dziecka
potem napiszę, uciekam
wróciłam po rozmowie z dyrkiem. trwała 1,5h. pani się wszystkiego wyparła. ale to nic,ja i tak wierzę dziecku. zrobłam dym, opowiedziałam co jeszcze mi leży na sercu. a jutro dorwę sprzątaczkę na ulicy, albo w jakimś zakątku i wytłumaczę, co jej zrobię jak jeszcze raz odezwie się do mojego dziecka
potem napiszę, uciekam
alexandra_73
Fanka BB :)
witajcie,
jaka pogoda u was??? u mnie szaro-buro,leje jak z cebra,ochoty na cokolwiek brak...chce sloneczka!!!
anawoj - mam nadzieje,ze twoja listowna interwencja zadziala i paskudnemu babsztylowi gebuche utrze!!! a myslalam,ze tego typu dziwolagi juz wyginely.
jaka pogoda u was??? u mnie szaro-buro,leje jak z cebra,ochoty na cokolwiek brak...chce sloneczka!!!
anawoj - mam nadzieje,ze twoja listowna interwencja zadziala i paskudnemu babsztylowi gebuche utrze!!! a myslalam,ze tego typu dziwolagi juz wyginely.
anetka1990
LENKA 1983- miałaś dzień katastrof normalnie współczuję, aż trudno uwierzyć. Dziś pewnie będzie lepiej.
Hermionka - tez słyszałam o tym becikowym i sama jestem ciekawa , nie wiem czy to teraz dotyczy becikowego czy ulgi przy pit rocznym .
Siemanko
na pewno będzie dzisiaj lepszy dzień-z tego co wiem to tylko w aucie filtr oleju z z uszczelką do wymiany więc na szczęście dużo to kosztować nie będzie
Niepokoją mnie trochę moje bóle podbrzusza -takie jak na okres ,szczególnie najintensywniejsze są w nocy ,trwaja krótko ale się powtarzają .Mam nadzieje że to normalne ,bo powiem szczerze że nie mam siły biegać po lekarzach znowu ,przed usg też takie miałam a jak się okazało jest wszystko okey,no chyba że znowu mi się coś tam po przestawiało.
Co do becikowego to słyszałam że będzie łatwiej je dostać -przesyłam link Zmienią zasady wypłacania becikowego - Biznes w INTERIA.PL - notowania giełdowe, nieruchomości ,ale z tym naszym rządem to nigdy nic nie wiadomo ,więc aby załatać dziurę w budżecie mogą nawet zabrać becikowe.A swoją droga szkoda że nie zaczną od własnych kieszeni tylko sięgają do naszych .
Mam takie pytanie do Was kochane babeczki ,czy Wy już powoli kupujecie jakieś rzeczy dla dzieciaczków-brzuchaczków?
Ja się tak zastanawiam czy powoli nie zacząć tego wszystkiego organizować.
To dobry pomysłczy jeszcze zapesze?
lilou
Dzień dobry!
anawoj oby Twoja interwencja pomogła! Najważniejsze że nie zostawiłaś tego, i zadziałałaś!Twarda z Ciebie babka;-)
anetka trzymam kciuki za wizytę!
bata dobrze że piszesz o tych detektorach, myślałam żeby kupić, teraz już tego nie zrobię.
Idę po blogach kulinarnych poskakać, i jakąś inspirację podłapać:-)
anawoj oby Twoja interwencja pomogła! Najważniejsze że nie zostawiłaś tego, i zadziałałaś!Twarda z Ciebie babka;-)
anetka trzymam kciuki za wizytę!
bata dobrze że piszesz o tych detektorach, myślałam żeby kupić, teraz już tego nie zrobię.
Idę po blogach kulinarnych poskakać, i jakąś inspirację podłapać:-)
anetka1990
Ostatnia edycja:
Lenka 1983 - co do zakupów to też się zastanawiam czy powoli nie zacząć czegoś kupować ja jeszcze nic nie kupiłam , ale moja siostra niewytrzymała i kupiła kaftaniki i buciki jak to powiedziała uniwersale i dla chłopczyka i dziewczynki:-)
, a brzuch to mnie też pobolewa ale w ciąży to chyba normalnie chyba że cię boli bardziej niż zwykle .
, a brzuch to mnie też pobolewa ale w ciąży to chyba normalnie chyba że cię boli bardziej niż zwykle .
Witajcie! Zazdroszczę tym z Was, u których świeci słoneczko. U mnie szaro, pochmurno i zapewne zimno.
lenka ja jeszcze nic nie kupuję dla dzidzi. Ma to pewnie związek z nieciekawymi początkami mojej ciąży i tym, że cały czas jeszcze się boję...myślę, że czasu jest jeszcze bardzo dużo i pewnie zacznę po 20tc. A tak na marginesie, to bardzo chciałabym już być (jeśli nie pod koniec ciąży) przynajmniej w połowie...
lenka ja jeszcze nic nie kupuję dla dzidzi. Ma to pewnie związek z nieciekawymi początkami mojej ciąży i tym, że cały czas jeszcze się boję...myślę, że czasu jest jeszcze bardzo dużo i pewnie zacznę po 20tc. A tak na marginesie, to bardzo chciałabym już być (jeśli nie pod koniec ciąży) przynajmniej w połowie...
reklama
alexandra_73
...jeszcze nic dla kruszolci nie kupilam,ale chyba dzisiaj to zrobie na poprawe"deszczowego" nastroju)
Podziel się: