reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dranissimo a ja nie mówię, że to źle,że nie siedzi, czy że sie nie cieszę, tylko ktoś pytał, czy sa jeszcze dzieci, które nie siadają, nie raczkuja itd więc odpisałam :-D

ale mam zły humor, oczywiście przez @
byłam na zakupach i w pralni, z moich nowych spodni nie chce zejśc plama :wściekła/y:, zabawka którą kupiłam Tysi na mikołaja w smyku, w auchanie 30 zł tańsza :wściekła/y:, dla M. nic nie znalazłam i już nie będe miała, kiedy mu kupić :wściekła/y: kupiłam sobie na poprawę humoru kozaki i... nie jestem pewna, czy dobrze zrobiłam, czy mi się w ogóle podobają :wściekła/y: więc humor jeszcze gorszy, jakaś porazka dzisiaj..

Nie wiem co napisać wybaczcie ;)

Moja Emilka kończy wcinać 2 biszkopta
wszystko jest wybrudzone ale za to dziecko
jaką ma frajdę i wcina i ciągle cobie mruczy "mniałmniał"
oczywiście nie tak wyraźnie ale po swojemu ;)

Hej dziewczyny!!!

Takie mega lenistwo mnie dzisiaj ogarnęło,że szkoda gadać;-) Poza tym mamy trochę problemów w rodzinie brata (tu dopiero szkoda gadać) i jak narazie wsio się wokół tego kręci...
Wczoraj zrobiłyśmy kartki,tzn.w tym roku Marysia sama robiła,jedne krzywe,inne "napakowane",ale ogólnie-miała chęci i pomysł-więc pozwoliłam jej zadziałać:tak:

mitaginko-lepszej formy podczas @ życzę;-)

dranissimo-trudno mi się wypowiadać,bo nie znam sytuacji.Ale ja jestem meeeega uparta nawet wtedy,kiedy wiem że nie mam racji i u nas zazwyczaj o to jest afera...kurcze,tak trudno mi czasem "widzieć" prawdę.Ale 3 m-ce to długo,ja bym tak nie mogła,a jakby mój A.zrobił tak jak Twój-to już bym się dawno spakowała.Ale czy to załatwi sprawę? Święta,czas pojednania...tak,banalny frazes,a potem wszystko po staremu:-( Życzę Wam takiego prawdziwego zbratania,na zawsze!!!Uda się,zobaczysz!

irenko-jesteś psychologiem;-)????

No proszę,taki leń ze mnie a jednak trochę naskrobałam:szok: To miłego wieczoru i MIŁOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MamusiaDorusia – to mój charakter masz albo ja Twój Też mega uparta jestem i zawsze po mojemu być musi

mitaginka – nawet jak dziś nie jesteś pewna czy kozaki cacy za czas jakiś takie będą! A z ciekawości co Tysiakowi kupiłaś?? Ja się motałam i Mila dostanie ośmiorniczki do kąpania! Zabawek od cholery a do kąpania nie wszystko można

laski – jaka sałatkę zrobiłam!! Obżarłam się jak prosiak – w ogóle dziś dzień żarcia. Wyglądam na 8 miesiąc.. jak się powstrzymać.. cóż – jutro luźna bluzka ukrywająca brzuszek. No i Milenka pierwszy raz spadła z łóżka... ma guziola, wykąpana, nakarmiona śpi a ja z bolącym gardłem, pociągająca nochalem zdycham i czekam na kąpiel – teraz młody okupuje wanne

a ja podczas kąpania Tysiuli zauważyłam, że wykluwa się kolejny ząbek- prawa dwójka, czyli rosną równocześnie dwa :dry: w sumie nie dziwię się, że Martynka tak znosi noce, jak dwa zębiska jej idą :tak:
a poza tym- mam krwiaka na prawym sutku :szok: Tysia ostatnio faktycznie tak mocno się zasysa, że trudno ją od cyca oderwać jak zaśnie i oto efekt :szok: ale chyba nie przeszkadza to w karmieniu, co?

aneczkaaa mnie też gardło boli :confused: a kozaki zaczeły mi sie już podobać, ale... mogłyby być rozmiar większe... kurcze, ale nie było :wściekła/y: no nic, może się rozbiją, choc wątpię, bo to zamsz, a nie żadna skóra
Tysiuli na gwiazdkę kupiłam słonia fontannę
Playskool Słoń Fontanna Z Piłek Kulek Hasbro 3194 (1967209640) - Aukcje internetowe Allegro

a na mikołaja klucze
FISHER PRICE KLUCZE EDUKACYJNE STAN BDB (1975518723) - Aukcje internetowe Allegro

a M. dziś w nocy znów jedzie do Warszawy, ale dobrze, że tylko na jeden dzień

Co do cewnika mialam zakladany przed cc w czasie skurczy MAASAKRAAAA bol w ch*********** chyba kazdemu przed cc zakladaja bo przeciez czucia brak i mozna na stole na siusiac

reklama
Do góry