reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

akkm oj, będzie bolało, będzie... nosiłam kiedyś aparat i po założeniu (oraz co miesiąc po każdym podkręceniu) jeden- dwa dni spędzałam nad umywalką z lekko rozdziawionymi ustami, a ślina z bólu sama mi kapała... ale po dwóch dniach już było ok, więc trzymam kciuki, żeby nie bolało. W pracy dzisiaj nie najgorzej... zwyczajnie... bez sensacji :-D

eywa a widzisz, moja mama też ma hopla na punkcie sprzątania i mnie skutecznie zniechęciła do porządków :-D zupełnie odwrotnie niż u Ciebie ;-)

reklama
akkm oj, będzie bolało, będzie... nosiłam kiedyś aparat i po założeniu (oraz co miesiąc po każdym podkręceniu) jeden- dwa dni spędzałam nad umywalką z lekko rozdziawionymi ustami, a ślina z bólu sama mi kapała... ale po dwóch dniach już było ok, więc trzymam kciuki, żeby nie bolało. W pracy dzisiaj nie najgorzej... zwyczajnie... bez sensacji :-D

eywa a widzisz, moja mama też ma hopla na punkcie sprzątania i mnie skutecznie zniechęciła do porządków :-D zupełnie odwrotnie niż u Ciebie ;-)

ze mną było tak, że moja mama też ma hopla na punkcie porządków, trochę mnie zniechęciła, ale potem sama dojrzałam do pewnych rzeczy i teraz pilnuję porzadku, bo wtedy wystarczy tylko kilka rzeczy zrobić i jest czyściutko bez większego wysiłku :tak:

baby jedzie dzisiaj w nocy, a wraca w nocy z piątku na sobotę. Mam nerwa, bo on się wyśpi, a ja będę co chwilę wstawac :sorry:

to powiedz mu, że dwa kolejne dni Ty śpisz a on odpracowuje szkolenie ;-)

Hejo lasencje!!
mitaginka - kto jak kto ale Ty dasz radę a co!!

Pustki tu.. a fb nie kręci mnie w ogóle.. dzisiaj miałam nice dzień – w pracy ok w miarę a potem odebrałam juniora i młodą i pojechałam do kuzynki. Mała dziś ponoć mega grzeczna w żłobie, zjadła, spała bez lulania
(powiedzmy, że w to wierzę) i pełzała. Pani mówiła że jak na swój wiek to bardzo dużo umie – nie widziała Felka, Adiego i Dżoany.. mam nadzieję, że innych przodowników stających nie pominęłam:-). Gwiazda ma nadal bezzębna – które dziecie jeszcze nie ma zębów??

No i mega postęp – po ciężkim wczorajszym dniu, dzisiejszej nocy i poranku i skardze Pani w przedszkolu, że Seba jakiś niewyraźny u kuzynki Seba zrobił BIG kupę!! wciskał ją 2 dni, cały czas siedział albo leżał aż sama wyszła i to w takiej ilości że mój małżon by się jej nie wyparł.. rzecz jasna po robocie zupełnie inne dziecko. :szok:
a Młoda była podjarana zabawkami u kuzynki (jej córcia ma 5 lat), ominęła drzemkę, ciut w aucie się przespała po czym kąpiel, kaszka łyżeczką i padła jak Franka buty.. kochana kluska moja.. jak śpi to słodziak na maksa – zresztą cały czas słodziak. Co do spania to po kaszce mam spokój gdzieś do 23 a potem do 1 po cycu a potem
co max. 0,5 godziny i wstaje ze mną koło 6. o dziwo na pysk już nie padam a cyca na spiocha w łóżku dostaje. No to tyle – lecę młodemu bajkę przeczytać i jestem z powrotem!

Akkm chcesz żeby nam Mitaginka zeszła :-D lepiej żeby teściówka mieszkała w biezpiecznej odległości ;-)

Mitaginko to byle do niedzieli hahhaha:-D

co do irlandii to się przywyczaiłam, nawet nieźle sobie poradziłam w urzędzie wczoraj więc jestem z siebie dumna, siostra była ze mną ale ja załatwiałam sama i dałam radę po angielsku :tak: w sklepie tez spoko a jak mam ochotę pogadać po polsku to idę do polskiego sklepu :-D pogoda mi się podoba bo mimo, ze jest bardziej wilgotno to znacznie cieplej niz u Was, dzisiaj było trzoszkę chłodniej bo niecałe 10 stopni a tak to po 12-15 jest w dzień i w nocy, między dniem a nocą ok 2-3 stopnie różnicy no i nadal jest pięknie zielono, a do tego trochę kolorowych opadłych liści :) pięknie :-)

reklama
Do góry