reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam się niedzielnie!!!

baby-no dobra gospodyni z Ciebie,nie ma co;-) Oczywiście + za to niedzielne ciasto,które tak ciepło mi się kojarzy.........

mitaginko-dwie jedynki,u nas tylko jedna,druga coś się przebić nie może,a już ją spod dziąsełka widać:-)

dranissimo-czasem tak jest,że myśli się o d...marynie,a nie o tym,co trzeba.U mnie to "częste zjawisko";-)-tyle,że nie w pracy...

nati-jakie klocki pluszowe???Muszę zerknąć po obiedzie do biedronki,bo chyba coś przeoczyłam:-D

eywa- a małż nie jest uczulony na miód??? Zrób mu syrop z cebuli:-)będzie ładnie "pachnieć" mu z buzi;-)i wtedy to już na odległość z nim:-D

Marysia u babci,Karol śpi,A.na pomiar pojechał..a ja...od jutra mam kurs na prawko!Nie dziwcie się,że dopiero teraz... Jak wjechałam do garażu i rozwaliłam samochód to prawka mi się odechciało.A teraz już muszę;-)

Miłej niedzieli... (kto napisze więcej,hmmmm....???????)

reklama
a ja wymiekam... maly budzil sie tej nocy, wczorajszej tez, co kilka minut.. doslownie.. i tylko na rekach mi spi. cyca nie chce, zel na zeby nie pomogl, nurofen tez nie. pomoglo raz clemastinum, bo myslalam, ze moze to od tego lekkiego kataru - przespal 3h, ale to ma takie dzialanie zamulajace, wiec juz dzis nie dalam, bo ten katar ma minimalny. nie kaszle, kataru nie ma. lekkie zatwardzenia moze. ja juz wymiekam... jutro ide do laboratorium, niech mu pobiora krew, niech moze nie wiem, zcewnikuja na posiew, bo juz probowalam znowu 3 razy - jutro tez poprobuje. sziiiiiiiiiiiiiit k...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wyrabiam :-(
w dzien tez malo spi - wczoraj raptem 2 razy, raz godzine i raz 15min.

teraz to wlasciwie nie wiem, czy mam sie trzymac tego, ze jest zdrowy i tylko taki ma okres, czy tego, ze jednak jest chory (tzn podejrzewam ewentualnie zakazenie ukl mocz, bo mu ta coli wtedy wyszla, ale po bactrimie jest juz, powinien byl pomoc). wolalabym, zeby byl zdrowy oczywiscie, ale moze sie go wyleczy i zacznie spac?

oczy na zapalki :-( eywa, wiem, ze u was to samo.. robicie cos z tym?

a dodam, ze moj co wieczor wypija teraz ok 200ml kaszki, nawet raz 250, potem o 23-24 obala calego cyca i NA BANK to nie ejst glod, bo nawet jak sie w nocy budzi to cyca nie chce!

baby ale kasiorki udajecie:) też bym tak chciala hehe czekam na wyplate grudniową:-D

laski u mnie tez pobudki z ogromnym placzem co 2 godz!! na bank nie glod. zeby pewnie albo znowu jakis skok...teraz dalam panadol zeby pospala bo rano tylko godzine spala....

kto pytal jak daje rade z praca i domem??\

heh spoko maroko jeszcze do tego remont lazeinki ktory sie ciagnie od 2 mcy!!!! :angry:
to przez to sie klocimy z M
on jak nie w pracy to w lazience robi... a ja sama ledwo to ogarniam i oboje mamy dosyc. okropny okres teraz dla mnie.
ja tego nie ogarniam i tyle:-D wczoraj poszlo pare pralek to kosz opustoszal juz jest w szafkach. odkurzalam tez dzisiaj. wczoraj z dziecmi i odpoczywanko. w pracy 7 godz i duzo ta godzina daje...przynajmniej dojazd mam z glowy a tak to by mnie 9 godz nie bylo :szok:

spadam na allegro pokupic smoczki butelki i inne *******y...

Morgaine to ja pytałam :) byłam ciekawa jak Ci idzie z 3 dzieci i praca i domem i mężem na głowie, bo to największy problem :-D

byliśmy w sklepie z zabawkami ale nie takim jak w polsce, ten tutaj jest wielkości duzego hipermarketu, kilkanaście regałów wyłożonych zabawkami na prawie 3 m w górę:szok: dostajeszcz oczopląsu i nie wiesz gdzie patrzeć :-p kiedyś nie zwracałam uwagi na takie sklepy, więc jak byliśmy u siostry to nawet nie myslałam żeby tu wchodzić, a teraz łooooo mój mąż mógłby tam cały dzień siedzieć, wybór jak na allegro prawie ;-)

muszę się Wam pochwalić, Adi zaczał stawiać kroczki przy pchaczu :) na razie tylko kilka a potem na kolanach ale od czegoś trzeba zacząć :)

ale spokój:) i czysto :) heh a przy dzieciakach to żadkość albo rzadkość nigdy nie wiem jak sie to pisze:angry:
w każdym razie córa w sukieneczce sie slicznie bawi:-D chlopaki tez grzecznimalz w rp
racy to spokoj:-D

Mamusiadorusia- w biedronce sa teraz zabawki, moim zdaniem super

071111biedronka

ja kupiłam te klocki z 14 strony ale ten pociąg też super ( ta sama strona)
też tak macie że jak rodzina w domu to wszystko jakos wolniej się robi?? zawsze do 12 mam objad a teraz ledwo zjedliśmy i jeszcze mnie m wkurza.

Tak z pewna niesmialoscia sie znow tu pojawiam,Ale tu trzeba bezblednie i bez literuwek ,i nie wiem czy tu sie nadaje:)))

Baby widze ze juz wpadlas w szal zakupowy :))) ja kilka dni temu szukalam malej zabawke fajna ,i nie bylo w czym wybierac:( hehe

Morgaine u nas tez ciezko z remontem,jak ktos mi powiedzial ,remont powinni za pokute dawac ,malz chce byle jak byle juz skonczyc ,ja chce porzadnie jak juz tyle czasu stracilam i kasy.a z ta 3jka to jestes silaczka ,poklony!!!

Miatginka a ja jestem taka ignorantka ze raz pisze zadko a raz rzadko :) jak mi sie zachce w danej chwili:))))

reklama
się błędami przejmujecie, jakbyście nie miały czym;-)
u nas milutko dzień nawet, co prawda samotny spacer , bo mężu się grzał w domu jeszcze, jutro chory do pracy musi iść:(
mała zaczęła mi świrka dostawać jakiegoś przed spaniem, zazwyczaj jak była zmęczona już, to przy cycku odpływ, a teraz się rozbudza jakoś jedząc i świruje jeszcze z pół godziny;) a dziś już powtórka z rozrywki ze spaniem i mężowym kaszlem

Do góry