reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Jestem z rana i jaaaaaaaaa !

Weekendzik ale super :-)
Normalnie tak się cieszę, że wróciłam do pracy :-D jestem super zorganizowana :-)
Filipek spał od 20-8 i obudził się 2 razy :szok:
Kupiła jogurty z nestle z jagodą - wcinał aż mu się uszy trzęsły.
Dzisiaj na wieczór dam mm mam próbkę z hipp i nan :-) zobaczymy czy mu posmakuje.
Popołudniu mam babskie spotkanko :-)

kozica bańki kupiłam 2 tyg. rewelacja, mały się tak śmiał :-D
baby ja nic nie mrożę, zupki kupuję w słoiczkach i też gotuję ale to je na bieżąco Filipek.

Lecę na ryneczek po zakupki.
I dzisiaj serniczek piekę :-)

Miłego dzionka !

reklama
Ale cisza wszystkie na fb :-(
mowiłam że tęsknie za teściową??? to głupia byłam :-D:-D
dawno u niej nie bylismy to nawet męża namówiłam żebysmy poszli.
jestem wykończona!!!! małą oczywiście tylko by nosiła lub by się z nią bawiła ( ok w 1 dzien nie przyzwyczai ale jednak wrrrr)
chciała dać mięso z gulaszu z ziemniakami ja mówię nie a i tak przynosi zmielone. poźniej ciasto-sernik z cukierni mowię nie bo to świństwo i w ogóle ( cucu ;-)) ze do 2 lat nie będzie słodyczy na co teściowa ale czekolada jest zdrowa bo tam magnes!!!! a teściowej siostra mnie w 100% poparła i mówi tylko babci będziesz pilnować. hahahahahahaha

Coz ja napisze chyba nic madrego bo tylko ta wkur.... praca zawsze cho*** cos nie dosc ze M nie ma od 7 do 18 to terraz jeszcze delegacje ma miec tzn juz pojechal o 6 i wroci w sobote wieczorem a od poniedzialku chyba znowu....o nieeee i to jeszcze jego szef zabral choc wie ze male dziecko ma a kawalerowie zostali na miejscu.... no zle mi... jeszcze do niego zadzwonilam a on dobra musze konczyc pa... i tyle wiem.... zabral ulubiony perfum, lepsze ciuchy a jak sie pytalam po co to ze nie bedzie wieczorem w domu siedzial jak taka kojdka... yyy ze co...??? Pojade z malym do lekarza chyba nadal kaszle tzn tylko w nocy z 4 razy w dzien za to prawie wcale, nawilzam powietrze i nic.:dry:
ogolnie dola mam:-(

jankesowa moje dziecie kaszle od tygodni. wilgotnosc w sypialni na maxa a mimo to kaszle!! lekarka 3 razy ją oglądała i powiedziala ze mala się tak slini strasznie z powodu zębów i z tej śliny kaszle. bo gardlo czyste, pluca tez i jak zaczelam obserwowac to faktycznie, co chwile sie zakrztusza... nie wiem czy tak sie to mowi;-)

a z chlopem to ja mam jazdy jak cholera....szkoda gadac. czekam az sie to skonczy,...

kozica ja nie próbowałam z bańkami, ale sprobuję, dzięki :tak:
aneczkaaa ja mrożę np. fasolkę po bretońsku, gołąbki i jest ok :-D a co do jedzenia Tysi... zjada wszystko ładnie, ale... tylko pokarmy stałe (kaszkę, obiadek, owoce, jogurt), butelki nie. Zresztą już nie próbujemy. Nie ma sensu jej teraz uczyć butli, skoro już tyle nie miała :tak:
mercedesss Tysia po jogurcie jagodowym z nestle miała bóle brzuszka, ale mam nadzieję, że Filipkowi nic nie będzie

my po szczepieniu, nóżka posmarowana emlą i prawie nie było placzu po wkłuciu :-)
przyczyną pobudek małej prawdopodobnie są... zęby... lekarka wywinęła górną wargę i pokazala nam rozpulchnione dziąsła :szok:
moczu oczywiście nie udało nam się pobrać :crazy:

a ja fb jakoś nie lubię.. a tu takie pustki.. no nic - trza w tv się gapić :-)

nati
- super, że ktoś popiera Twoje zdanie i nie super, że teściowa i tak wie lepiej..

morgaine - dobrze będzie zobaczysz!! A jak dajesz radę w pracy i z domem i tak ogólnie??

mitaginka - super że sprawiacz nieprzespanych nocek znaleziony!!

Moja gwiazda już śpi, junior też.. ale dziś gwiazda mi dała popalić.. pełza po chacie i jej celem jest kontakt i dąży do niego non stop - to cel jej całego dnia. Uwielbia jeszcze młodego dywan - szuka rogu, bierze do buzi i memła. Oczy naokoło głowy..
Skoro Was nie ma lecę do wanny - należy się!!

Nati współczuje przebojów z tesciową...

Aneczkaa nie wiem jak długo mozna trzymać w zamrazalniku ale ja strogonowa mroziłam i po miesiacu jadłam i był pyszny, teściowa mrozi różne resztki zup a nawet rosół, dla mnie to trochę przesada, bo zamraża po pół porcji ale tak czy inaczej można

Mitaginko fajnie, że Tysia tak łagodnie przechodzi szczepienia :) siuśki jeszcze złapiecie :)

Morgaine bęzie lepiej, na pewno Buziak wielki ode mnie i Adiego :)

byliśmy dzisiaj w CH, połaziliśmy, pokupowalismy jeszcze trochę rzeczy, na jutro też podobne plany:tak: ogólnie udany weekend :-D

baby no właśnie zawsze znosiła szczepienia paskudnie (czyt. mega krzykiem), ale odkąd smaruję emlą tak na dwie godziny przed szczepieniem to jest o wiele lepiej ;-)
aneczkaaa ja też jestem wzburzona, że laski siedzą na fb. Też wolę bb, na fb zaglądam, ale to nie to :dry:

Dobry wieczór!

No rzeczywiście mało nas tu,fb rządzi..a szkoda,bo kiedyś nie byłam w stanie Was nadrobić jak mnie chwilę tylko nie było...

mitaginko-to ile Tysia ma już tych ząbków?Dwie dolne jedynki???Oby rzeczywiście to była przyczyna płaczu i pobudek!

baby-no szalejesz na zakupach,nie ma co...;-)A poza tym to co porabiacie?Ciasto masz na niedzielę???

nati-teściowa......no comments;-)

kozica-puszczałam bańka,Lolo też łapał,a dzisiaj nawet parę z gorącej herbaty chciał złapać,ale to pociesznie wygląda:-D

morgaine-brak czasu...skąd ja to znam,a do pracy nie chodzę:no: Po prostu czasem nie mam jak podejść do laptopa,bo zawsze mi się przypomni,że jest to czy tamto...albo wystawiam ciuchy na allegro:tak:

Wczoraj byłam na tym spotkaniu klasowym,nie powiem-udało się!Po 10 latach było co wspominać:-) A najlepsze jest to,że 10 min.stałam obok kumpla i...nie rozpoznaliśmy się:-DBo z liceum to pamiętam go jako niepozornego i mającego nieźle namieszane w głowie a teraz....kurcze,facet aż miło patrzeć;-)
No i tyle się u tych ludzi pozmieniało...fajnie,że poszłam i nie żałuję:tak:

Dobra,uciekam,looknę jeszcze na końcówkę The Voice.... papatki!!!!!!!!!!

reklama
Do góry