reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam z rana
juz nie spałna 7 miesięczne dziecko wie gdzie mama czasu najwięcej spędza. rano jak zwykle ją położylam na podłodze ale że nie chciało mi sie wstawać a juz wiem że "dojdzie" gdzie chce to leżałam dalej po jakims czasie ( ja zasnęłam :szok:) zaczęła marudzic to się do niej odezwałam a Asia nie spojrzała na mnie tylko w strone kuchni skąd zawsze do niej mówię.

noc ok kilka pobudek ale w sumie ok.
sloneczko wychodzi to pewnie zaraz na spacer mykniemy
miłego dnia

Helou :-).
Boszzzz, miałyśmy 300 rogali do rozdania w firmie. Masakra jakaś, ja taka głodna bez śniadania a one takie pachnące - ale juz po kawce i po jednym rogaluuu, zasłodziłam się maksymalnie :baffled:.
Ja wczoraj odleciałam, chyba zmęczenie bierze górę nade mną...
A dzisiaj rano wstałam, poszłam się umyć i zrobić kanapkę, Tymek jeszcze spał, wchodzę na górę a On na brzuszku i się buja z uśmiechem na twarzy, tak po ciemku (tylko światełko z niani) i nawet nie pisnął, ja myślałam, żę On jeszcze śpi - dzielny mój rycerzyk :-D.
No i jutro wolne, juhuuuuuu!!!!!!! Ale wyściskam mojego synunia!!!!!
Ok, wracam do roboty... Miłego dzionka.

hej, ale mam zgona... no szok, jakbym w ogole nie spala, a w sumie poszlam spac normalnie i normalnie wstalam... co prawda mlody wstal juz o 6.40, no ale to tylko 20min wczesniej niz zwykle, a mnie oczy pieka i mam piasek ;-) echhhh

mercedess,
straszna historia.. szczescie w nieszczesciu, ze zostawila synka, a nie wziela ze soba...

ducha,
kurka, no nie mowilas, co ci kupic :-D to nic nie wzielam!

mamusia
, ja tez mam mini kuchnie... aneks przy salonie, doslownie 1.20m blatu ;-) w szafkach nasciubione, ze palca nie da sie wetknac.. marzy mi sie taka z wyspa :-) kiedys, w moim Wymarzonym Domu bede miala taka :-D

rozmyslam, czy aby nie zwrocic tej torebki, co kupilam :-( fajna, ale troche niewygodna.. mam plan (bo dzis jade z mama tam pomoc jej buty wybrac) ze wezme swoj plaszcz zimowy i bede torebki, szalik i wszystko mierzyc do tego plaszcza ;-) bo te szal, co kupilam, chociaz super ma kolor, idealnie gruby i cieply, i dluuugi, jak lubie, i do wszystkiego pasuje ;-) to cholera troche za ciemny i malo kontrastuje z plaszczem.. i ta torebka.. no nie wiem ;-) cos mam watpliwosci.

za mezem tesknie :-( nie takim wpadajacym do domu, tylko za takim, co ma czas dla mnie, nie gadac o blahostkach tylko normalnie ze mna byc :-( a nie spac, albo myslami w pracy..

Dzień dobry!

My znów z Karolkiem do lekarza się wybieramy,teraz to już na bank antybiotyk dostanie,bo piszczy mu w piersiach:-(
Poza tym-boli mnie głowa i ogólnie jest do dooooopki,to chyba ta pogoda;-)

Młodziak dał mi dzisiaj pospać i dzięki temu czuję się rewelacyjnie :) wstaliśmy o 9:00 :szok::-):-) jestem super wypoczęta i nawet choróbsko się chyba odczepia ode mnie bo tylko trochę jeszcze nos zatkany a poza tym ok :tak: Adiemu został tylko kaszel, bo katar zniknął, mam nadzieję, że po syropku mu przejdzie :-)

MamusiaDorusia duzo zdrówka dla Karolka :)

Aenye dasz radę,juz niedługo :)

Nati z młodziakiem nie da sie zasnąć, ba nawet odwrócic na dłużej bo zaraz lezie do tv lu dekodera i grzebie przy kablach:szok: albo staje przy stoliku i ściaga wszystko z niego albo próbuje wejść na sofę i sciągnąć lapka, zaczyna sie bestia wspinać po sofie i stoliku i prawie wchodzi :szok:

za to wczoraj zaliczył lądowanie z łóżka:zawstydzona/y: odłożyłam go na łóżko, zasnął i poszłam do salonu, zanim zdążyłam włączyć wideo to on juz płakał:no: nie wiem jak to sie stało, bo przecież obłożony kołdra i poduszkami był.... ale najwazniejsze, że nic mu się nie stało :tak: popłakał trochę i poszedł spać

Ja już w domu – wzięłam urlop na godziny. Teściowa siedziała z Milką 2-3 godzinki zanim się z małżonem nie wymieniłam ale zaniemogła.. już wczoraj licho wyglądała (próbuję się w tym miejscu uszczypnąć w język co by złośliwości nie napisać) a dziś zadzwoniła że ma 39 i do lekarza idzie – ma antybiotyk. U mnie w pracy już kilka lasek chorych na mononukloeozę – chyba dobrze zapisałam. Choroba zakaźna i ciekawe ile jeszcze
nas zachoruje.. mimo że krótko w pracy byłam to dniówkę zrobiłam z czego jestem mega happy :-)

Poczekam jeszcze z godzinkę i lecę z misią po młodego do przedszkola. Ma kaszel jeszcze ale chyba
przeszkodą to w spacerku nie jest no nie??

Teraz gwiazda skacze w skoczku, którego nie można była zamontować według małżona ;-)

reklama
Ja już w domu – wzięłam urlop na godziny. Teściowa siedziała z Milką 2-3 godzinki zanim się z małżonem nie wymieniłam ale zaniemogła.. już wczoraj licho wyglądała (próbuję się w tym miejscu uszczypnąć w język co by złośliwości nie napisać) a dziś zadzwoniła że ma 39 i do lekarza idzie – ma antybiotyk. U mnie w pracy już kilka lasek chorych na mononukloeozę – chyba dobrze zapisałam. Choroba zakaźna i ciekawe ile jeszcze
nas zachoruje.. mimo że krótko w pracy byłam to dniówkę zrobiłam z czego jestem mega happy :-)

Poczekam jeszcze z godzinkę i lecę z misią po młodego do przedszkola. Ma kaszel jeszcze ale chyba
przeszkodą to w spacerku nie jest no nie??

Teraz gwiazda skacze w skoczku, którego nie można była zamontować według małżona ;-)

Hej
Sorry ze tak wejde w słowo ale mononukleroza to powazna choroba , wic jak mozesz to postaraj sie troche posiedziec w domu
pozdr

Do góry