reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Ale mam lenia :-(, mąż w pracy tzn właśnie wyszedł za 20 min przyjedzie teść a mała śpi tylko w body nawet pieluchy nie ma ( ściągam przed spaniem żeby na nocnik zdążyć po spaniu przez sen nie sika) a ja na bb i fb zamiast sie na basen szykować

reklama
hejo lasencje,

nie nadrobilam zbyt wiele. tyle co widzialam:

aenye tak wracam do pracy za tydzien:( jestem jedno z Nika, na godzine ciezko mi ja zostawic:( baaardzo ciezko!! ale co zrobic jak kaska potrzebna. ja tam lubie miec swoją kasiorke i sobie wydawac na co chce. a przy 3 dzieci to trzeba mieć multum zeby na zime pokupic itd. itp. takze niestety, z ciezkim bolem serca zostawiam moja ukochaną córcię.

co do snu to moim zdaniem lepsza jest książka każde dziecko moze nauczyc sie spac niz usnij wreszcie.
Nika zasypia sama w dzien i na noc, w nocy jak sie obudzi to zostawiam i 'daje jej mozliwosc zeby sama sie uspokoila'. przy nikosiu biegalam jak glupia do niego zeby nie zbudzil Konrada i przez to teraz jeczy co chwile. teraz olewam, niech ich pobudzi (i tak ich nie budzi) i super spi. trwalo to 2 tyg. moze zeby nauczyc i w dzien i w nocy zasypiac samej i przesypiac cale noce.

musze spadac do mlodego
milego weekendu

aaa byl jeszcze temat pazurkow. ja mam swoje:) nie lubie zeli i tipsow mimo ze ladnie wygladaja (chociaz widac ze to sztuczne:() ale maluje 2xtydzien:)

no i obcielam wlosy i walnelam pasmo czerwieni:-)

helooo
my u rodziców w moim rodzinnym Brzegu ;-)
odwiedziny u babci, cioci, potem wpadła druga ciocia z wujkiem i żoną jednego kuzyna oraz dziewczyną drugiego :tak:ciekawe, jak Misia zaśnie po dniu pełnym wrażeń w nie swoim łóżeczku :confused:
mercedesss ja wracam za tydzień, ale jeszcze dokładnie nie wiem, czy 27.10 czy 31.10

co do raczkowania- ja też nie raczkowałam ;-) ale może Martynka jednak będzie :laugh2:
co do pazurków- mi się właśnie podoba ich nienaturalność :szok: lubię żele
a teraz jest też nowa metoda: manikiur hybrydowy :tak: żel, ale wygląda naturalnie i się go nie spiłowywuje, tylko normalnie zmywa jak zwykły lakier, ale jakimś innym środkiem niż zmywacz, a starcza na 2-3 tyg ;-)
osobiście mam jednak zwykły żel, bo wolę :-D

spokojnego i miłego wieczoru!

A jak Martynka zniosła podróż?? i tak nagle wyskoczyliście?? a i tak nie zasypia w swoim łóżeczku hahahahaha

my na basenie byłyśmy było fajnie i nie mam zdania gdzie lepiej czy zwykły basen czy aquapark. dzisiaj na zwykłym wydawało mi się że cieplejsza woda była. były też przewijaki i nie życzą sobie tyle kasy ( w aquaparku 2* drożej i czas liczony z przebraniem się i każda minuta ponad to 30 groszy w rezultacie pływa sie krócej) na zwykłym za to jest głębiej i mnie trochę ręce bolały od trzymania prawie godzinę. no nie mam zdania. była tam akurat szkółka dla maluchów to sobie popatrzyłam i dzieci nurkowały. polewała trenerka wiaderkiem głowę i rodzice pod wodę wkładali i kilka kroków w tył i wynurzali. może następnym razem wezmę wiaderko i spróbuje ale trochę się boje. później na obiad do teściowej i mała padła i śpi

Morgaine pochwal się fryzem nowym :)

piekę właśnie ciasto, ciasteczka już wystygły ale jeszcze jedne będę robić :tak: naszło mnie na słodkości a te kupne mi ostatnio w ogóle nie smakują :baffled: a miał być dzisiaj dzień nic nie robienia :-D

"co do pazurków- mi się właśnie podoba ich nienaturalność :szok: lubię żele
a teraz jest też nowa metoda: manikiur hybrydowy :tak: żel, ale wygląda naturalnie i się go nie spiłowywuje, tylko normalnie zmywa jak zwykły lakier, ale jakimś innym środkiem niż zmywacz, a starcza na 2-3 tyg ;-)
osobiście mam jednak zwykły żel, bo wolę :-D"

Mitaginko nigdy nie pozwalaj zeby Ci ktos zmywal hybrydy!!!lepiej je spilowac jak zel, wtedy ocalisz swoja plytke paznokciowa.siedze w tym temacie juz dosyc dlugo wiec uwierz mi, ze nie powinno sie tego zmywac ACETONEM!!!bo tym "panie stylistki" zmywaja bo nie chce im sie spilowywac i tracic wiecej czasu, ale za to po kilku takich zabiegach traca klientki....zreszta one nawet nie zmywaja tylko namaczaja paznokcie w tym acetonie :szok:
pozdrawiam Was wszystkie :) bo praktycznie czytam Was codziennie ale sie nie ujawniam :(

czemu???
ujawnij się :-)
no właśnie:) witamy i zapraszamy:)

wiecie co? moje dziecko zasnęło bez cycka, udało się po kąpieli zjeść kaszkę!!popiła cycem, zaczęła się turlać po łóżku i zasneła z uśmiechem wpatrzona w tatusia, a ten niemal z łezkami w oczach ze wzruszenia siedzi i się na nią patrzy:))))no cudny wieczór, co prawda spanie w dzień koszmarne,ale co tam:)))
Nati super,że basen udany:)
czasem żałuje,że nie mamy gdzie chodzić do rodziny na obiady;) przydałoby się czasem wolne,hehe

reklama
Heja
Ja wlasnie jestem po dniu w pracy i jestem wykonczona :baffled: Teraz pelnie dyzur przy Malej, bo niby spi ale trzeba latac do niej co chwile, bo panna sama spac nie lubi. Boziu.

M ma wychodne, poszedl sobie z kumplami urodziny swietowac, a ja kibluje juz w domu pol roku, bo przeciez mam dziecko. Zla jestem i tyle! Dalam mu czas do 24 i chate zamykam :angry: :rofl2:

Nie mam sil Was nadrabiac, bo ostatnio produkujecie ;-)

aaa, chcialam tez sie wyzalic, bo zobaczylam na nk :-):tak: ze kumpela znowu w ciazy jest i tak jakos mi sie zazdrosno zrobilo, bo tez bym chciala, a my ze swoim to narazie jak 2 bieguny :nerd: No kiepscizna, z ktorej by strony nie patczyl... :angry:

Do góry