reklama
...wystawa na pewno będzie, tylko termin jeszcze ruchomy, ciąża jest nieprzewidywalna...
i przez mdłości nie da się malować, farby śmierdzą mi tłustym śledziem bleee
na pewno powiadomię o terminie, gdy tylko objawy lekko ustąpią, mam nadzieję, że już wkrótce
i przez mdłości nie da się malować, farby śmierdzą mi tłustym śledziem bleee
na pewno powiadomię o terminie, gdy tylko objawy lekko ustąpią, mam nadzieję, że już wkrótce
krakowianka85
Fanka BB :)
Ja właśnie postanowiłam wzbogacić swoją dietę o placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem. :] Na deser zeżarłam babkę piaskową, a profilaktycznie popiłam wszystko miętą... Jak mnie przerzyga, to trudno. Było pycha!
Byłam dziś na zakupach i na spacerze, w sumie 1,5 h... Głowa mnie potem - paradoksalnie - bolała bardziej niż przed wyjściem.
Jutro rano mam wizytę, proszę o kciuki.
Byłam dziś na zakupach i na spacerze, w sumie 1,5 h... Głowa mnie potem - paradoksalnie - bolała bardziej niż przed wyjściem.
Jutro rano mam wizytę, proszę o kciuki.
krakowianko powodzenia jutro, trzymam kciuki !
mnie naszła dzisiaj ochota na zupę kalafiorową, bo caly dzień mi tak kwaśno i mam nadzieje, że pyszna zupka trochę zneutralizuje kwas w żołądku właśnie mąż gotuje, a ja troszkę pomagam
mnie naszła dzisiaj ochota na zupę kalafiorową, bo caly dzień mi tak kwaśno i mam nadzieje, że pyszna zupka trochę zneutralizuje kwas w żołądku właśnie mąż gotuje, a ja troszkę pomagam
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Podziel się: