reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Aneczka moj tez ma doswiadczenie w farbowaniu mnie,ale nie moge dodac ze wprawe.za kazdym razem trwalo to z 2 godziny ,wygladalo jak skomplikowana operacja nie mowiac juz o tym w jakim stanie byla lazienka.narazie mam wiec przerwe i robi to za niego fryzjer bo dochodzilo u nas do klotni malzenskich z tego powodu:-D

za to mazlon odkad dal mi sie 1wszy raz obciac( a wzbranial sie) wprost uwielbia moje ciecia.nawet jak go do fryzjera wysylam bo mi sie juz nie chce to chodzi za mna z nozyczkami i koniec;-)ze tylko ja moge go obcinac,bo tylko mi wychodzi DDD
uzaleznilam go:-D:-):-D

reklama
Aenye z tego co piszesz to wyglada tak jak u mojej Nusi gdy na pocztaku miala problemy z bruszkiem.my stosowalismy dicoflor i delicol.. moze ktores z tych lekow pomoze Felikowi ,ale spytaj swojego pediatre .Nie chce zle doradzic.

Hejka,ale piszecie,nie macie co robić:angry:???
Nie no,dobrze,że jest co czytać;-) Zimno,zimno a my na dworze byliśmy dobre 2h! Zrobiłam jeszcze zakupy,potem po córcię do p/kola i tak nam zleciało

baby-ale ADI RACZKUJE,SZOK,super!!!
aneczkaaa-zdrówka dla Milci
aenye-sto lat na wczorajsze 6m-cy dla Felka,a dziś dla Maddiego!!!
nati-Asiunia nie obraziła się na kotka za tego herbatnika?
cucumber-u mnie teściowa była wczoraj,złego słowa nie powiem,chyba się jej-albo i mnie-odmieniło:szok:
Muszę się pochwalić co umie Karolek;
-jak na komendę-pokaż języczek-pokazuje
-pokaż jak mama robi kupę-to stęka:-D
daj rączkę,będziemy tańczyć-daje...

uciekam....bo coś mi się pali..............................

Heja

dziewczyny jak ja czytam o wyczynach waszych dzieciaczków to sie zastanawiam, czy my aby w tym samym przedziale wiekowym, i nie powiem....dołuje sie troche, bo nie wiem czy moja jakaś opóźniona, czy ja za mało z nią pracuje. Chociaz jak pytam rehabilitantke to ona mi mówi ze Nadia wszystko robi adekwatnie do wieku, to pewnie wasze takie hop do przodu:-)

mąż to na mnie juz krzyczy zebym tu nie zaglądała bo sie tylko nakręcam...

aaaa, dziewczyny jakie zabawki edukacyjne teraz polecacie kupić, zastanawiam sie nad tym ogródkiem, bo kilka z was widziałam na fotach ma...albo cos w tym stylu. Naducha juz sie znudziła swoimi zabawkami...chce jej juz kupic coś rozwojowego..

Witam się i ja!

Już nie tak z rana, bo pracę zaczęłam :-( i nie zawsze mam czas z rana coś napisać.
Nie jest tak źle.
Filipek jest z tak zwaną "przyszywaną babcią" koleżanką mojej mamy, która była przedszkolanką, więc nie martwię się tak bardzo.
Znam ją dobrze. Praktycznie znam ją od małego.

U Nas nocki średnie. Raz lepiej raz gorzej. Ale, z tego co czytam to większość z Was ma kilka pobudek w nocy.
Ja obstawiam zęby.
Lekarka mówiła, że ma spuchnięte dziąsła na górze.
2 zęby na dole mamy, czas na górne. I one podobno bolą mocniej.

Z jedzenie nie mamy póki co problemu. Wcina wszystko.
Lubi kaszki z Nestle ryżowo-mleczne, najbardziej bananową.
Kupiłam herbatkę HIPP malinową z dziką różą, najpierw nie chciał pić ale z czasem mu posmakowała.

Filipek waży 7500 kg.
Z tego co czytam to typowy średniaczek :-)

Pytanie:
Które dzieciaczki jak ciągniecie je za rączki-siadają?

Oki, uciekam na zakupy weekendowy.
Co by w weekendu nie spędzać w supermarkecie.

antonina01 ja mam takiego Misia, grającego, podpisane jest ucho, ręka, noga, brzuch. Śpiewa bardzo dużo piosenek, mówi o częściach ciała.
I mam taki garnuszek z 5 klockami, wrzuca się je do garnuszka i też śpiewa ten garnuszek i nazywa klocki-figurki.

Paaaaaaaaaaa

PS. Stronka z promocjami SUPER!

Ostatnia edycja:
reklama
antonina nie doloj sie ,moja nie siada jeszcze i wcale nie pali sie do raczkowania.tez mnie pocieszaja ze wszystko w swoim czasie :(:-(

A odnosnie zabawek rozwojowych czekam az dziewczyny cos fajnego jak zwykle znajda i odgapie:)

Do góry