reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, a ogladalas ciaze z zaskoczenia? ;-) a propos tych boli ;-)

asiunia,
fajne, chociaz ja pas - kiedys kupilam do turcji i ani razu nie ubralam.. mialam wrazenie, ze mi sie zaparzy dziec. ;-) takze watpie, ze zmienie zdanie przy 3cim..

reklama
aeyne serio? a ja bez tego lata nie widze :-) to jest material jak stoj kompielowy, co ma sie zaparzyc :-) hihi niemozliwa jestes :-D ja to znowu panicznie boje sie poparzen i opalonej skory u dzieciaczka...

nie, no mnie to raczej nie przekonuje, mam taka bluzeczke jakby mi sie odwidzialo ;-) moje dzieci jak dzieci rolnika, lataja na golasa i jak im sie zmyje spray.. to trudno ;-) :-D

ale za to kupilam kombinezon :p pochwale sie na zakupowym. strasznie mi sie spodobal i nawet nie pytalam o wymiary. musi ybc ok i koniec ;-)

Ostatnia edycja:
aenye mam nadzieję,że Feluś będzie zdrowy!
Morgaine smutno tu bez Ciebie:*
Asiunia przyznaj się co nakupowałaś,hehe
u nas lipa z butelką znowu...już jadła na noc ładnie,a teraz do ust nie weźmie, na śpiocha też nie, tylko silikon czuje i zamknie i koniec
ale za to ślicznie siedzi i się bawi zabaweczkami, ulubiona to oczywiście wyjmowanie po kolei wszystkich zabawek z koszyczka między nogami
dziś jak wariaci poszliśmy do sklepu i pokazywałam jej zabawki, jak się uśmiechnęła najbardziej to tę kupiliśmy z okazji pół roczku;)
wiecie co mi mąż dziś powiedział? że muszę wyluzować,że nie musi być zawsze tak czystko,wszytsko zrobione, mogę przecież rzucić dziś wszystko w kąt, jutro zrobimy razem, a ja się szamotam między Natką a kuchnią itp,a ja nie potrafię wyluzować..nie wiem czy to dlatego,że w rodzinnym domu wiecznie był syf, obiecałam sobie ,że u mnie tak nigdy nie będzie, czy co...w sumie mam tak odkąd się na swoje wyprowadziliśmy, a najgorzej po obejrzeniu "perfekcyjnie pani domu" wtedy mam ochotę 3 dni sprzątać;)

ło rety....same choruszki ;) duże i małe, u mnie w domu też....Satrszak kaszle jak gruźlik, młoda jak mały gruźlik ;) mnie gardło napier....a mężul wybył na weekend nurkowy.....taaaaaaa z imprezką....

Eywa-chyba jutro śmigam z tą moją ekipą do Przelewic....co tak będę sama w domu siedzieć i tak mnie naszło na ogrody jesienią :) byłaś tam kiedyś?
Morgaine-to zakwasy?
Mitaginka-lepiej Ci? miałam Ci pisać jeszcze, że nie odciągam mlesia w pracy, cycochy dają radę...nie mogę się doczekać aż młodą "podłączę"...jak była zdrowa to w sumie jadła o 15.30 jak ją odebrałam, potem 17.30, na noc butla, w nocy ok2-3 jeden cycol, a rano 6-7 przed wyjściem drugi, jak się pochorowała to w nocy je częściej, bo ją kaszel budzi..... :( i z katarem tak nie mogła podjeść
Aneczka-mój starszak mnie dziś tak wkurzał....był taki maruny, ale go trochę rozumiem ile można być chorym...... :(
Aenye-dzielna z Ciebie mamuśka
Nati-co z tymi duchami? ;)
Ducha :) nasza nie ze snów Nati-liczą się chęci :)
Marma-cierpliwości życzę, choć wiem że ciężko :) o nią :)

Eywa-sto lat dla Natki ;)

Aenye – gratuluję werwy na sprzątanie!! Mi nie grozi – ja mam zapał ale robię to co Ty wymieniłaś na raty..

mitaginka – duuuuużo zdrówka życzę

asiunia mam taki strój dla misi na przyszłe lato też z wyprzedaży ale ja mam takie ala żabka

eywa – ze sprzątaniem mam to samo i tak samo miałam w domu rodzinnym! Od młodych lat to ja ze szmatą latałam i trochę mam dość.. a po obejrzeniu PPD też bym latała ze ścierą tylko tego magicznego segregatora mi brak co jak i i kiedy

u mnie super dzień – na pamiętam kiedy było tak miło. Fajny obiad, super spacer – czego chcieć więcej?? jutro zrzucę zdjęcia i na fotkowym załaduję. Chciałabym jak najwięcej takich dni ale małżon nie za bardzo na takie leniwe spędzanie dni. Tym bardziej cieszy mnie dzisiejszy

o matko z córką boli mnie ała!!! normalnie jakbym porodowe miała krzyżowe bóle, na d... siedzieć nie mogę, podbrzusze napier&**** już 2 nospy forte zjadłam i iziółka jakies. nic nie pomaga!! nie wiem co mi, ale wiem jedno na pewno, że to nie poród:-D

aenye normalnie ale mi żal dzieciaków i Ciebie....jaka to męka takie choróbsko...

moja Nisia ma refluks więc ulewa i czasem 2xdziennie przescieradlo jej zmienialam. ciuchy non stop...:( masakra.
teraz dostaje mleko AR ale dziadostwo kosztuje 30 pln-ów i starcza na 4 dni!@! no ale nie ulewa, a jak już jedną butlę zastąpię kaszką to znowu to samo....
ale mam wrażenie po sinlacu mniej ulewała...wypróbuję jeszcze raz...

któraś z was jeszcze walczy z refluksem? co po 6mcu? bo nie widzialam mm dwójki AR...

Kochana, my z AR przestawialiśmy na zwykły po 6 mcu i teraz jest ok, ale wiem co przeżywasz. 2 nie ma , używaliśmy Bebilon i tam napisane , ze do około 6 mca... Mi lekarka powiedziała, ze jak po 6 mcu będzie jeszcze mocno ulewał-wymiotował to USG trzeba będzie, ale Filip przestawił się na zwykłe i w ogóle nie ulewa.

asiunia876 Ja chcę!! Czaderskie!!! Plissssss:-))))

reklama
ide na impressske :-D czuje sie jak nastolatka - wypackana, ubrana (tylko ten ciazowy brzuch... :-( ) ale co tam, mini zapodalam i idziemy dylac! Milej nocy kochane :-) przy kieliszku pomysle o was :-D buuuuuuzia

eywa pw :-)

aneczka chyba kojaze pewna zabke :-) super

Do góry